Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: Πολύ κοντά στην σύλληψη υπόπτου για το πτώμα που βρέθηκε σε βαλίτσα βρίσκεται η βρετανική αστυνομία
[Ελεύθερος Τύπος]: Πολύ κοντά στην σύλληψη υπόπτου για το πτώμα που βρέθηκε σε βαλίτσα βρίσκεται η βρετανική αστυνομία

[Ελεύθερος Τύπος]: Πολύ κοντά στην σύλληψη υπόπτου για το πτώμα που βρέθηκε σε βαλίτσα βρίσκεται η βρετανική αστυνομία

Η υπόθεση αφορά την ανακάλυψη του πτώματος της Joanna Borucka από την Πολωνία, μέσα σε μια βαλίτσα που βρέθηκε στο δυτικό Λονδίνο.

Το σώμα της 41χρονης εντοπίστηκε ένα μήνα μετά την εξαφάνισή της, στη βαλίτσα η οποία είχε εγκαταλειφθεί σε χόστελ του Λονδίνου.

Η μητροπολιτική αστυνομική υπηρεσία του Λονδίνου εξέδωσε σήμερα μια ανακοίνωση, στην οποία απηύθυνε διεθνή έκκληση για τον εντοπισμό ενός 50χρονου Λιθουανού πολίτη, τον οποίο θεωρεί «κλειδί» στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας.

Ο άνδρας ονομάζεται Petras Zalynas και κάποιες πρώτες πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται στη Γερμανία.

Η μητροπολιτική αστυνομία δήλωσε πως οι ερευνητές της ήδη συνεργάζονται με συναδέλφους τους στην Ευρώπη για τον εντοπισμό του πιθανού δράστη.

Η έκκληση που απηύθυνε η αστυνομία εστίαζε κυρίως στην λιθουανική κοινότητα και σε όσους πιθανώς γνωρίζουν τις τελευταίες κινήσεις του Zalynas.

«Είναι μεγάλη τύχη το ότι βρήκαμε το σώμα της γυναίκας, παρά τις σοκαριστικές συνθήκες κάτω από τις οποίες το εντοπίσαμε. Γνωρίζουμε ότι η οικογένεια της Joanna περνά δύσκολες στιγμές, αλλά η έρευνά μας έχει κάνει σημαντικά βήματα», έλεγε η ανακοίνωση.

«Έχουμε αναγνωρίσει τον Petras Zalynas ως το άτομο στο οποίο πρέπει να μιλήσουμε, προκειμένου να ανακαλύψουμε το τι της συνέβη. Είμαστε σίγουροι πως υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να τον έχουν δει ή να γνωρίζουν το πού βρίσκεται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!