Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: Πυρ και μανία ο Τριντό: Άγνωστος αποκάλεσε τη σύζυγό του «πόρνη»
[Ελεύθερος Τύπος]: Πυρ και μανία ο Τριντό: Άγνωστος αποκάλεσε τη σύζυγό του «πόρνη»

[Ελεύθερος Τύπος]: Πυρ και μανία ο Τριντό: Άγνωστος αποκάλεσε τη σύζυγό του «πόρνη»

Δεν κρατήθηκε ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, όταν ένας πολίτης έβρισε χυδαία τη σύζυγό του, Σοφί Τριντό.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης έξω από ένα νοσοκομείο ένας άγνωστος άνδρας άρχισε να βρίζει τον πρωθυπουργό του Καναδά με τον Τζάστιν Τριντό αρχικά να μην αντιδρά. Ωστόσο, αφού ο άνδρας είδε ότι ο Τριντό δεν είχε σκοπό να του απαντήσει τότε άρχισε να βρίζει τη γυναίκα του, Σοφί, λέγοντας την «πόρνη».

Εκείνη την στιγμή ο Τζάστιν Τριντό κατέβασε τη μάσκα, ώστε να βεβαιωθεί ότι θα ακουστεί και του φώναξε: «Δεν υπάρχει κάποιο νοσοκομείο να ασχοληθεί με την περίπτωσή σου;» αφήνοντας να εννοηθεί πως ο άνδρας χρήζει ψυχιατρικής εξέτασης.

Το πολιτικό κλίμα στη χώρα, μετά την εσπευσμένη διάλυση του κοινοβουλίου, τον περασμένο Αύγουστο, είναι ιδιαίτερα τεταμένο καθώς οι πολίτες οδηγούνται στις κάλπες.

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, η μάχη της 20ής Σεπτεμβρίου αναμένεται να είναι σκληρή με τον Τριντό να κονταροχτυπιέται με τον συντηρητικό Έριν Ο’ Τουλ.

Στις 20 Σεπτέμβρη οι Καναδοί θα οδηγηθούν στις κάλπες, ώστε να αναδείξουν τη νέα κυβέρνηση. Η μάχη αναμένεται να είναι αμφίρροπη καθώς τα δυο μεγάλα κόμματα, οι φιλελεύθεροι του Τριντό και οι δημοκρατικοί του Εριν Ο’Τουλ, λαμβάνουν ποσοστό 30 με 34% στην πρόθεση ψήφου στις δημοσκοπήσεις.

Σημειώνεται πως ο Τζάστιν Τριντό ήλπιζε με τις εκλογές, που προκήρυξε από τον Αύγουστο, να ανακτήσει τη Βουλή των Κοινοτήτων που είχε χάσει στις εκλογές του 2019.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!