Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Ποιος είναι ο Θεόδωρος Λιβάνιος – Tι ρόλο θα έχει στο στρατηγείο του επιτελικού κράτους
[Ελεύθερος Τύπος]: Ποιος είναι ο Θεόδωρος Λιβάνιος – Tι ρόλο θα έχει στο στρατηγείο του επιτελικού κράτους

[Ελεύθερος Τύπος]: Ποιος είναι ο Θεόδωρος Λιβάνιος – Tι ρόλο θα έχει στο στρατηγείο του επιτελικού κράτους

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ

Η μετακίνηση του Θεόδωρου Λιβάνιου σε θέση υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, στο πλευρό του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, και με έμφαση όσον αφορά στις αρμοδιότητες στην ακόμα καλύτερη προετοιμασία του νομοθετικού έργου της κυβέρνησης, σηματοδοτεί την περαιτέρω ενίσχυση του Μεγάρου Μαξίμου ως στρατηγείου του επιτελικού κράτους.

Η γνώση του, ωστόσο, σε ζητήματα εκλογών έκανε αρκετούς να συνδυάσουν τη συγκεκριμένη επιλογή του πρωθυπουργού με σενάρια περί σχεδιασμών για πρόωρες κάλπες μέσα στο 2021. «Η κυβέρνηση έχει τουλάχιστον άλλα 2,5 χρόνια θητείας και δουλεύουμε με αυτόν τον ορίζοντα. Δεν υπάρχει κανένα θέμα εκλογών, υπάρχει πολλή δουλειά», δήλωσε ο ίδιος μετά την ορκωμοσία του, σημειώνοντας πως «η πανδημία προέχει και αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε εκεί επικεντρωμένοι». Η πρώτη ευρεία κυβερνητική σύσκεψη στην οποία συμμετείχε με τη νέα του ιδιότητα, την Παρασκευή, αφορούσε, άλλωστε, και αυτή τον Covid-19.

Ο 44χρονος υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ μεγάλωσε στην Ελευσίνα, είναι απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας και υποψήφιος διδάκτωρ του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου. Για πάνω από μία δεκαετία εργάστηκε σε επιχειρήσεις πληροφορικής και έρευνας αγοράς στον ιδιωτικό τομέα, ως προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών, διαχειριστής βάσεων δεδομένων και αναλυτής δεδομένων ερευνών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!