Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: «Μα τι πίνει αυτή η κοπέλα;» – Έξαλλη η Ραμόνα με την Άννα Μαρία στο Big Brother
[Ελεύθερος Τύπος]: «Μα τι πίνει αυτή η κοπέλα;» – Έξαλλη η Ραμόνα με την Άννα Μαρία στο Big Brother

[Ελεύθερος Τύπος]: «Μα τι πίνει αυτή η κοπέλα;» – Έξαλλη η Ραμόνα με την Άννα Μαρία στο Big Brother

Η Ραμόνα εκνευρίστηκε με την Άννα Μαρία στο Big Brother και ξέσπασε στο δωμάτιο επικοινωνίας.

«Έλεος τώρα. Εκνευρίζομαι τώρα. Βρίσκει δικαιολογίες. Περνά ένα κουνούπι και της μυρίζει. Άντε μην ανοίξω το στόμα μου. Αυτό που προσπαθεί να κάνει αυτή η κοπέλα τώρα, είναι να βάλει εμένα και τα δίδυμα να κάνουμε το ίδιο πράγμα. Δηλαδή αυτό που κοροϊδεύουμε και δεν μας αρέσει να το κάνουμε κι εμείς. Θέλει η Άννα Μαρία να τσακωθεί δέκα φορές την ημέρα κι εμείς από πίσω της ουρίτσα. Όπου ανοίγει το στόμα της και εμείς σαν τις κότες. Αυτό θέλει. Δεν της βγήκε το παιχνίδι και λέει ας τους στείλω όλους στο διάολο γιατί δεν μου κάνετε και κάθεται και βάζει εμένα στο στόμα της. Ότι όποτε τσακώνεται εγώ πρέπει να είμαι εκεί δίπλα της για άσχετα πράγματα που μπορεί να μην με αφορούν και μπορεί να μην ήμουν παρών εκεί. Τι πίνει αυτή η κοπέλα;», είπε η Ραμόνα.

«Την έχω στηρίξει, ήμουν δίπλα της. Κάθομαι στο καπνιστήριο να της κάνω παρέα για να μην είναι μόνη της. Με ψηφίζουν. Τι άλλο πρέπει να της δείξω σαν τύπισσα ότι μου αρέσει και την στηρίζω. Και τώρα βρίσκει το παραμικρό, μια λέξη. Για όνομα του Θεού, δεν ασχολούμαι με αυτήν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!