![[Ελεύθερος Τύπος]: Πέθανε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Κρίστοφερ Πλάμερ [Ελεύθερος Τύπος]: Πέθανε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Κρίστοφερ Πλάμερ](http://cdn.multi-news.gr/2021/02/021aa8b954-660x330.jpeg)
[Ελεύθερος Τύπος]: Πέθανε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Κρίστοφερ Πλάμερ
Σε ηλικία 91 ετών έφυγε από το ζωή ο διάσημος ηθοποιός Κρίστοφερ Πλάμερ. Την ανακοίνωση για τον θάνατο του Καναδού ηθοποιού έκανε η οικογένειά του, σήμερα, Παρασκευή.
Ο Πλάμερ ήταν ο μεγαλύτερος σε ηλικία ηθοποιός που έλαβε Όσκαρ – 82 ετών – γισ τη συμμετοχή του στην ταινία «Beginners».
«Μέσα από την τέχνη του και την ανθρωπιά του, άγγιξε όλες τις καρδιές μας και η θρυλική ζωή του θα αποτελέσει παράδειγμα για τις επόμενες γενιές. Θα είναι για πάντα μαζί μας», δήλωσε ο μάνατζέρ του, Λου Πιτ. Η πρώτη μεγάλη επιτυχία του ήταν ο ρόλο του στην ταινία «Η μελωδία της ευτυχίας». Εμφανίστηκε σε περισσότερες από 100 ταινίες.
Ειδήσεις
Κορωνοϊός – Lockdown: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική – Μονο με click away η αγορά
Κορωνοϊός: Σκληρό lockdown σε 5 περιοχές – Δείτε που θα κλείσουν τα πάντα
Αποκάλυψη «βόμβα» του Χάρη Ρώμα: «Σκηνοθέτης καλεί αγόρια και τους λέει να αυνανιστούν μπροστά του»
… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ