Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Πέσμου το ζώδιό σου να σου πω ποιος είσαι! – Ο απόλυτος αστρολογικός οδηγός!
[Ελεύθερος Τύπος]: Πέσμου το ζώδιό σου να σου πω ποιος είσαι! – Ο απόλυτος αστρολογικός οδηγός!

[Ελεύθερος Τύπος]: Πέσμου το ζώδιό σου να σου πω ποιος είσαι! – Ο απόλυτος αστρολογικός οδηγός!

Μπορείτε να μάθετε τον άνθρωπο που είναι δίπλα σας ξέροντας μόνο το ζώδιό του. Αν όχι τότε διαβάστε τον παρακάτω οδηγό και θα μπορείτε να μάθετε.

ΚΡΙΟΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 20 Μαρτίου – 19 Απριλίου, ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ: Άρης,

ΟΙΚΟΣ: Πρώτος

Προσωπικότητα

Ο Κριός είναι αδύνατον να περάσει απαρατήρητος. Είναι το ζώδιο της ηγεσίας και της πρωτοπορίας. Οι Κριοί προβάλλουν έντονα το δυναμικό εγώ τους, είναι κτητικοί και τους αρέσει να προστατεύουν τα άτομα που αγαπούν. Είναι ενθουσιώδεις, αυθόρμητοι, αποφασιστικοί, εξωστρεφείς και διακρίνονται για την ευθύτητά τους – για τους Κριούς δεν υπάρχει «δήθεν». Ξέρουν να ελίσσονται όταν πρέπει και να αποφεύγουν τις κακοτοπιές, χωρίς ποτέ να εγκαταλείπουν τον σκοπό τους. Βασικός τους στόχος είναι η νίκη, ενώ τους συναρπάζει ο ανταγωνισμός.

Επαγγελματικό προφίλ

Οι Κριοί είναι γεννημένοι ηγέτες, καταφέρνουν τα πάντα μόνοι τους και αποφεύγουν την ομαδική συνεργασία. Έχουν μια ιδιαίτερη ζωτικότητα, διακρίνονται από θάρρος και κουράγιο και εκτιμούν αφάνταστα την ελευθερία και την ειλικρίνεια. Δεν φοβούνται τη σκληρή δουλειά, είναι γενναιόδωροι και γεμάτοι ενθουσιασμό.

Οι Κριοί έχουν καταπληκτικές επαγγελματικές επιδόσεις και προτιμούν τα ατομικά επαγγέλματα, στα οποία μπορούν να είναι κύριοι του εαυτού τους. Είναι πολύ φιλόδοξοι και ψάχνουν συνεχώς για νέους δρόμους με σκοπό να βελτιώσουν την επαγγελματική τους θέση. Είναι από τη φύση τους μαχητές και η αγαπημένη τους φράση είναι «ο τολμών νικά».

Συναισθηματικό προφίλ

Συναισθηματικά, οι Κριοί, αν και δυνατοί, είναι αθώοι σαν τα μικρά παιδιά και αυτό είναι και το ευαίσθητο σημείο τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!