Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Πέραμα: Σήμερα στον εισαγγελέα οι αστυνομικοί – Οι διάλογοι ΔΙΑΣ-κέντρου και το υπόμνημα της οικογένειας του 20χρονου
[Ελεύθερος Τύπος]: Πέραμα: Σήμερα στον εισαγγελέα οι αστυνομικοί – Οι διάλογοι ΔΙΑΣ-κέντρου και το υπόμνημα της οικογένειας του 20χρονου

[Ελεύθερος Τύπος]: Πέραμα: Σήμερα στον εισαγγελέα οι αστυνομικοί – Οι διάλογοι ΔΙΑΣ-κέντρου και το υπόμνημα της οικογένειας του 20χρονου

Πέραμα: Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν σήμερα οι επτά αστυνομικοί για να δώσουν εξηγήσεις για την καταδίωξη που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας 20χρονος από πυρά.

Έχουν δοθεί εντολές για αυξημένα μέτρα αυτοπροστασίας σε όλους τους αστυνομικούς και κυρίως τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ ενώ έχει δοθεί εντολή, να φυλάσσονται και να γίνονται συχνές περιπολίες γύρω από αστυνομικά τμήματα και αστυνομικούς στόχους σύμφωνα με το Open.

Επίσης, έχει δοθεί εντολή στις αστυνομικές διευθύνσεις όλης της χώρας να μην επιτραπεί να κλείσει δρόμος από συγκέντρωση ατόμων.

Στο μεταξύ, νέα συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα από το περιστατικό στο Πέραμα, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA.

Όλα τα ηχητικά ντοκουμέντα που είχε το Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. με τους αστυνομικούς των Ομάδων ΔΙΑΣ πριν την καταδίωξη και τη συμπλοκή με έναν νεκρό στο Πέραμα παρουσίασε η εκπομπή Live News στο MEGA.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, το Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται να γνώριζε ότι στο καταδιωκόμενο όχημα επιβαίνουν νεαροί Ρομά και γι’ αυτό δόθηκε εντολή να διακοπεί η καταδίωξη.

Διαβάστε αναλυτικά τους διαλόγους

Ομάδα ΔΙΑΣ: Κέντρο ανεβαίνουμε την Θηβών προς Βίζας ακολουθούμε στο ύψος σχεδόν της ΔΟΥ.

Κέντρο ΕΛ.ΑΣ: Το αριθμητικό και σε ποιο ύψος της Θηβών;

Ομάδα ΔΙΑΣ: Κέντρο δεν σταματάει, τρία άτομα μέσα, αθίγγανοι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!