Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Παύλος Χαϊκάλης: Κατατέθηκε στο ΣΕΗ η καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή για σεξουαλική παρενόχληση
[Ελεύθερος Τύπος]: Παύλος Χαϊκάλης: Κατατέθηκε στο ΣΕΗ η καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή για σεξουαλική παρενόχληση

[Ελεύθερος Τύπος]: Παύλος Χαϊκάλης: Κατατέθηκε στο ΣΕΗ η καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή για σεξουαλική παρενόχληση

Σε επίσημη καταγγελία στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών κατά του Παύλου Χαϊκάλη προέβη η Ηλιάνα Αραβή.

Στην επίσημη καταγγελία που έκανε, όπως μετέδωσε ο Alpha, η ηθοποιός καταγγέλλει τον Παύλο Χαϊκάλη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της. Αναφέρει ότι τον γνώρισε όταν ήταν καθηγητής της στη δραματική σχολή που φοιτούσε και της πρότεινε να πάρει μέρος σε οντισιόν για την τηλεοπτική σειρά «50-50» και έπειτα της τηλεφώνησε και αυτοϊκανοποιούνταν.

Κάποια στιγμή εκείνος εκδήλωσε το φλερτ του το οποίο ήταν στην αρχή διακριτικό, στη συνέχεια έγινε επίμονο και μάλιστα όπως αναφέρεται στην καταγγελία της ηθοποιού, «το φλερτ κλιμακώθηκε αγγίζοντας τα όρια της σεξουαλικής παρενόχλησης» .

Στη συνέχεια εκείνος της πρότεινε να πάρει μέρος σε μια οντισιόν για το 50-50 και όταν ο γνωστής ηθοποιός επικοινώνησε μαζί της λίγες μέρες μετά, ακολούθησε ένας περίεργος διάλογος.

«Μετά από την πάροδο ολίγων ημερών, μου τηλεφώνησε δηλώνοντάς μου ότι αυτοϊκανοποιείται κάνοντας χρήση ρυπαρής και χυδαίας γλώσσας σεξουαλικού περιεχομένου ζητώντας μου επιμόνως να μετέχω σε αυτόν τον ιδιότυπο διάλογο.

Ούσα σοκαρισμένη προσπάθησα να τον μεταφέρω στην τάξη λέγοντάς του ότι τον βλέπω σαν μπαμπά μου και ακολούθως διέκοψα την τηλεφωνική επικοινωνία», αναφέρει στην καταγγελία της η Ηλιάνα Αραβή.

Για τους παραπάνω λόγους η ηθοποιός ζητά από το ΣΕΗ να κινήσουν τη διαδικασία κατά του Παύλου Χαϊκάλη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!