Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Παπανικολάου για εκλογές ΕΟΚ: «Λυπούμαστε για τις μεθοδεύσεις Λιόλιου και Φασούλα – Με ΚΥΑ η ηλεκτρονική ψηφοφορία»
[Ελεύθερος Τύπος]: Παπανικολάου για εκλογές ΕΟΚ: «Λυπούμαστε για τις μεθοδεύσεις Λιόλιου και Φασούλα – Με ΚΥΑ η ηλεκτρονική ψηφοφορία»

[Ελεύθερος Τύπος]: Παπανικολάου για εκλογές ΕΟΚ: «Λυπούμαστε για τις μεθοδεύσεις Λιόλιου και Φασούλα – Με ΚΥΑ η ηλεκτρονική ψηφοφορία»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του για την προσπάθεια αναβολής των εκλογών της Ομοσπονδίας μπάσκετ, τη λύπη του «για τη στάση, τις ενέργειες και τις μεθοδεύσεις των κ.κ. Λιόλου και Φασούλα» και για «την Ελληνική Αστυνομία, που δεν μπορεί να επιβάλλει την τάξη και να εγγυηθεί την ασφάλεια σε μια ειρηνική εκλογική διαδικασία. Όπως βέβαια και για την αόριστη ανακοίνωση που εξέδωσε».

«Αύριο ετοιμάζεται μια νέα κοινή υπουργική απόφαση, που θα απαγορεύει τις εκλογές με φυσική παρουσία και θα επιβάλλει την ηλεκτρονική ψηφοφορία… Η δημοκρατία θα κερδίσει,» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Άγγελος Παπανικολάου.

Η ανακοίνωση του Άγγελου Παπανικολάου

«Δυστυχώς, οι εκλογές της ΕΟΚ που είχαν προγραμματιστεί για την Κυριακή 30 Μαΐου επιχειρούνται να αναβληθούν… Εμείς καταβάλλαμε κάθε προσπάθεια, προκειμένου να οδηγήσουμε την Ομοσπονδία στην επόμενη ημέρα. Σε κλίμα ενότητας και συναίνεσης. Σε κλίμα ειρήνης και ομόνοιας.

Λυπούμαστε, πραγματικά, για τη στάση, τις ενέργειες και τις μεθοδεύσεις των κ.κ. Λιόλου και Φασούλα, οι οποίοι έβαζαν συνεχώς τις τελευταίες εβδομάδες προσχώματα στη διεξαγωγή των εκλογών της ΕΟΚ. Διαπιστώθηκε, πλέον, με το πιο περίτρανο τρόπο ότι δεν τους ενδιαφέρει το καλό του Ελληνικού Μπάσκετ αλλά αποκλειστικά το δικό τους… Αποδείχθηκε περίτρανα ποιοι θέλουν και ποιοι όχι, εκλογές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!