Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Παναθηναϊκός: Η Χατζηνικολάου «εκτελεί» τον Ολυμπιακό – «Μην κωλυσιεργείτε την απονομή επειδή εντάχθηκα στον Παναθηναϊκό»
[Ελεύθερος Τύπος]: Παναθηναϊκός: Η Χατζηνικολάου «εκτελεί» τον Ολυμπιακό – «Μην κωλυσιεργείτε την απονομή επειδή εντάχθηκα στον Παναθηναϊκό»

[Ελεύθερος Τύπος]: Παναθηναϊκός: Η Χατζηνικολάου «εκτελεί» τον Ολυμπιακό – «Μην κωλυσιεργείτε την απονομή επειδή εντάχθηκα στον Παναθηναϊκό»

Η Όλγα Χατζηνικολάου βρέθηκε στο προσκήνιο των τελικών του μπάσκετ γυναικών, όπου ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε το πρωτάθλημα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η έμπειρη γκαρντ που «μεταπήδησε» από τη μία ομάδα στην άλλη έγινε λόγος συνεχόμενων ενστάσεων από τους Πειραιώτες, λόγω της υπόθεσης ντόπινγκ στην οποία είχε βρεθεί θετική στο παρελθόν. Η Χατζηνικολάου κάνει όμως λόγο για «ανένδοτο αγώνα» εναντίον της και φέρεται κατά του Ολυμπιακού με προσωπική της επιστολή.

Η επιστολή της Χατζηνικολάου

«Φίλες και φίλοι του μπάσκετ

Η επιστροφή μου στον αγωνιστικό χώρο έγινε καθόλα νόμιμα και είναι απόλυτα κατοχυρωμένη νομικά.

Ακολούθησα και τήρησα πιστά όλα τα νόμιμα μέσα που οι νόμοι μου παρείχαν για την επιστροφή μου στο άθλημα που αγαπώ εδώ και τριάντα χρόνια.

Θα έπρεπε να γνωρίζουν στον Ολυμπιακό ώστε να μην παραπληροφορούν τον κόσμο ότι με την αλλαγή του Παγκόσμιου Κανονισμού Αντιντόπινγκ, που έχει ενσωματωθεί στην Ελληνική νομοθεσία με το νόμο Ν. 4791/2021 την εξουσία για τη διαχείριση όλων των εκκρεμών υποθέσεων ακόμη και αυτών που έχουν κριθεί τελεσίδικα με δικαστικές αποφάσεις, των οποίων η ποινή δεν έχει ακόμη εκτελεστεί, την έχει μεταβιβάσει ο WADA στον Εθνικό μας Οργανισμό E.Σ.K.A.N, ο οποίος αποφασίζει κατά την κρίση του για την περαιτέρω εξέλιξή τους.

O Ολυμπιακός κατέθεσε νέα ένσταση κατά της συμμετοχής της Χατζηνικολάου

Η απόφαση του ΕΣΚΑΝ γίνεται σεβαστή από όλους, με δικαίωμα έφεσης, από την οποία, ήδη, η FIBA, με γραπτό κείμενό της έχει παραιτηθεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!