Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το υπουργείο Ανάπτυξης
[Ελεύθερος Τύπος]: Ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το υπουργείο Ανάπτυξης

[Ελεύθερος Τύπος]: Ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το υπουργείο Ανάπτυξης

Την αποχώρησή του από τη θέση του γενικού γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Ο κ. Σταμπουλίδης συμμετείχε στο coffee business forum και κατά την διάρκεια της ομιλίας του ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

O Παναγιώτης Σταμπουλίδης θα αναλάβει καθήκοντα Αναπληρωτή Διευθύνοντος Σύμβουλου στο ΤΑΙΠΕΔ.

Yψηλόβαθμα κυβερνητικά και θεσμικά στελέχη, σημαντικοί εκπρόσωποι του τομέα της καφεστίασης και διακεκριμένοι επαγγελματίεςτης αγοράς θα απευθύνουν ομιλίες και θα συμμετέχουν σε συζητήσεις στο πλαίσιο του Coffee Business Forum 2021 , που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαΐου μέσα από την LiveOn, την ολοκληρωμένη ψηφιακή τεχνολογία επιχειρηματικής επικοινωνίας του ethosGROUP, μεκεντρικό θέμα «Η καφεστίαση μετά το άνοιγμα της αγοράς».

Τα θέματα που θα συζητηθούν κατά την διάρκεια του συνεδρίου είναι τα κίνητρα και οι πρωτοβουλίες της πολιτείας για την ενίσχυση της βιομηχανίας του καφέ και των επιχειρήσεωντης καφεστίασης, το νέο πρωτόκολλο λειτουργίας των επιχειρήσεων της καφεστίασης και η νέα πραγματικότητα μετά την πανδημία, το μέλλον των επιχειρήσεων του κλάδου, οι στρατηγικές, οι επενδύσεις και τα Success Stories και το πως θα κινηθούν στη νέα πραγματικότητα οι προμηθευτές του κλάδου.

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο το πρόγραμμα του συνεδρίου https://ethosevents.eu/event/coffee-business-forum-2021/#schedule .

Το Coffee Business Forum 2021 διοργανώνεται από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το portal coffeemag.gr και το περιοδικόCoffe&brunch .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!