Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Παναγιώτης Ψωμιάδης: Παρανάλωμα του πυρός το αυτοκίνητό του – «Δεν είχα ούτε φρένα, ούτε τον έλεγχο του τιμονιού»
[Ελεύθερος Τύπος]: Παναγιώτης Ψωμιάδης: Παρανάλωμα του πυρός το αυτοκίνητό του – «Δεν είχα ούτε φρένα, ούτε τον έλεγχο του τιμονιού»

[Ελεύθερος Τύπος]: Παναγιώτης Ψωμιάδης: Παρανάλωμα του πυρός το αυτοκίνητό του – «Δεν είχα ούτε φρένα, ούτε τον έλεγχο του τιμονιού»

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Δύσκολες στιγμές έζησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, με το αυτοκίνητό του να τυλίγεται στις φλόγες την ώρα που οδηγούσε.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ξαφνικά είδε να βγαίνουν καπνοί από το καπό.

«Ούτε φρένα είχα ούτε τον έλεγχο του τιμονιού μετά από 100 μέτρα σταμάτησε μόνο του το αυτοκίνητο μιας και ήταν και λίγο ανηφόρα …Παρόλο ότι όλα ήταν ηλεκτρονικά δεν κλείσαν οι πόρτες και προλάβαμε και βγήκαμε….. Και έτσι αποφύγαμε τα δυσάρεστα», έγραψε στο Facebook, τονίζοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι δύο συνεπιβάτες του είναι καλά στην υγεία τους.

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Αναλυτικά η ανάρτηση του στο facebook

«Άλλη μία φορά η Παναγία ήταν δίπλα μου. 1000m πριν από χωριό μου τα Κάτω Πορόια και ενώ πηγαίναμε με 60 km είδαμε φλόγες να βγαίνουν μέσα από το καπό … Ούτε φρένα είχα ούτε τον έλεγχο του τιμονιού μετά από 100 μέτρα σταμάτησε μόνο του το αυτοκίνητο μιας και ήταν και λίγο ανηφόρα …Παρόλο ότι όλα ήταν ηλεκτρονικά δεν κλείσαν οι πόρτες και προλάβαμε και βγήκαμε….. Και έτσι αποφύγαμε τα δυσάρεστα…. Τώρα το αν προήλθε από βραχυκύκλωμα ή από το αέριο δεν μπορώ να το γνωρίζω…ΚΤΕΟ είχα περάσει πριν 5 μέρες…Το ευτύχημα είναι ότι δεν ήμασταν σε κατοικημένη περιοχή η σε δρόμο με μεγαλύτερη κυκλοφορία…. Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής τους οποίους ευχαριστώ…… Το αυτοκίνητο φυσικά καταστράφηκε……. Και εγώ και ο Χρήστος και ο Παναγιώτης είμαστε όλοι καλά….Ευχαριστώ όλους και όλες για το ενδιαφέρον σας».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!