Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Οργή για ντροπιαστικές αναρτήσεις δημοτικής συμβούλου: Επιρρίπτει ευθύνες στην Μπεκατώρου
[Ελεύθερος Τύπος]: Οργή για ντροπιαστικές αναρτήσεις δημοτικής συμβούλου: Επιρρίπτει ευθύνες στην Μπεκατώρου

[Ελεύθερος Τύπος]: Οργή για ντροπιαστικές αναρτήσεις δημοτικής συμβούλου: Επιρρίπτει ευθύνες στην Μπεκατώρου

Την ώρα που η χώρα συγκλονίζεται από αλλεπάλληλες καταγγελίες γυναικών για τη σεξουαλική κακοποίηση που έχουν βιώσει – έπειτα από την πρώτη θαρραλέα αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου – υπάρχουν και εκείνοι που εξακολουθούν να στοχοποιούν τα θύματα, επιρρίπτοντάς τους ευθύνες για ό,τι τους συνέβη.

Σε μία σειρά απαράδεκτων αναρτήσεων προχώρησε πριν δύο ημέρες η Δήμητρα Αλεξίου, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος που στηρίζει τη διοίκηση Ζέρβα του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Πιο συγκεκριμένα η κυρία Αλεξίου, σχολιάζοντας την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου , άφησε αρχικά αιχμές για την παρουσία της αθλήτριας στο δωμάτιο του αθλητικού παράγοντα.
Μάλιστα ανέφερε μεταξύ άλλων «να δούμε την άλλη πλευρά του νομίσματος» και πως επιπλήττει τις γυναίκες που… εισβάλλουν σε δωμάτια ξενοδοχείων και ύστερα αποποιούνται τις ευθύνες.

Το ζήτημα ανέδειξε η αυτοδιοικητική συλλογικότητα «Η πόλη Ανάποδα», η οποία με ανακοίνωση της ζητά την παραίτηση της Δήμητρας Αλεξίου, «καθώς η παρουσία της προσβάλλει το δημοτικό συμβούλιο» Θεσσαλονίκης.

«Απαιτούμε να πάρει τώρα θέση απέναντί της η παράταξη Ζέρβα. Η διοίκηση να στηρίξει να στηρίξει έμπρακτα και ουσιαστικά τις σχετικές δομές και υπηρεσίες του Δήμου» τονίζει «Η Πόλη Ανάποδα».

Ειδήσεις

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!