Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Όλων των Ελλήνων έγιναν τα παιδιά του ήρωα πυροσβέστη!
[Ελεύθερος Τύπος]: Όλων των Ελλήνων έγιναν τα παιδιά του ήρωα πυροσβέστη!

[Ελεύθερος Τύπος]: Όλων των Ελλήνων έγιναν τα παιδιά του ήρωα πυροσβέστη!

Ο Ελεύθερος Τύπος και το Eleftherostypos.gr σας φανερώνουν όλα όσα είναι στο σκοτάδι.

Η Βουλή υιοθετεί τα τρία ανήλια παιδιά του ήρωα πυροσβέστη

Τη στήριξη της οικογένειας του ήρωα πυροσβέστη Ιωάννη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να απεγκλωβίσει μαθητές στον Εβρο, αποφάσισε η Βουλή των Ελλήνων μετά από σχετική πρόταση του Προέδρου, Κώστα Τασούλα. Οπως έγινε γνωστό, με απόφαση των μελών της Διάσκεψης των Προέδρων του Κοινοβουλίου, η Βουλή προχωρά στην «υιοθεσία» των τριών ανήλικων παιδιών του 46χρονου πυροσβέστη, όπως άλλωστε έχει κάνει κατά το παρελθόν για συνολικά 36 παιδιά στελεχών των Σωμάτων Ασφάλειας που «έπεσαν» κατά την εκτέλεση του καθήκοντος. Το πρόγραμμα «υιοθεσίας» της Βουλής προβλέπει την οικονομική στήριξη των οικογενειών έως την ενηλικίωση των παιδιών ή έως τη συμπλήρωση του 25ου έτους της ηλικίας τους σε περίπτωση σπουδών. Το ποσό καθορίστηκε στις 10.000 ευρώ για ένα τέκνο, 18.000 ευρώ για δύο τέκνα, 21.000 για τρία τέκνα και 25.000 ευρώ για τέσσερα τέκνα. Ο 46χρονος πυροσβέστης είχε σπεύσει να συνδράμει στην επιχείρηση για τη διάσωση των μαθητών όταν, ενώ βρισκόταν έξω από το πυροσβεστικό όχημα, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και έχασε τη ζωή του.

ΚΟΥΙΖ:Ποιο ειναι το προσωπο που εχει φερει δυσαρεσκεια σε βουλευτεσ του συριζα μετα τη φημολογια για αναμιξη στην πολιτικη και συμμετοχη στα ψηφοδελτια;

Εθελοντική αιμοδοσία στα ογκολογικά νοσοκομεία

Εθελοντική αιμοδοσία στα ογκολογικά νοσοκομεία της χώρας, η οποία πραγματοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, διοργάνωσε η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Ν.Δ. με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!