Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: Ντουμπάι: Η αστυνομία συλλαμβάνει γυναίκες που πόζαραν γυμνές σε μπαλκόνι ουρανοξύστη
[Ελεύθερος Τύπος]: Ντουμπάι: Η αστυνομία συλλαμβάνει γυναίκες που πόζαραν γυμνές σε μπαλκόνι ουρανοξύστη

[Ελεύθερος Τύπος]: Ντουμπάι: Η αστυνομία συλλαμβάνει γυναίκες που πόζαραν γυμνές σε μπαλκόνι ουρανοξύστη

Στην ομαδική σύλληψη μιας ομάδας γυναικών που πόζαραν γυμνές σε μπαλκόνι προχώρησε η αστυνομία του Ντουμπάι.

Το υλικό που καταγράφηκε από τα γύρω μπαλκόνια έδειχνε πάνω από 12 γυμνές γυναίκες που πόζαραν μέρα- μεσημέρι στο μπαλκόνι ενός ουρανοξύστη, ενώ τις απαθανάτιζε κάποιος άνδρας φωτογράφος.

Φωτογραφίες και βίντεο από το συμβάν έκαναν το γύρο των social media, ενώ η κρατική εφημερίδα του Ντουμπάι έκανε λόγο για κάποιου είδους «διαφημιστικό κόλπο», χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες.

Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός σόκαρε την κοινωνία του Ντουμπάι, όπου μπορεί κανείς να βρεθεί στη φυλακή ακόμη και για το γεγονός ότι φιλιόταν δημοσίως ή κατανάλωνε αλκοόλ χωρίς σχετική άδεια.

Η αστυνομία του Ντουμπάι δήλωσε πως οι συλληφθέντες έχουν ήδη παραπεμφθεί στον ανακριτή.

«Τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές δεν αντανακλούν τις ηθικές αξίες της κοινωνίας του Εμιράτου», έλεγε η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.

Οι συλληφθέντες ενδέχεται να έρθουν αντιμέτωποι με έως και 6 μήνες φυλάκισης και πρόστιμα ύψους 1.180 ευρώ για την παραβίαση της νομοθεσίας του Ντουμπάι σχετικά με τη δημόσια αιδώ, στην οποία περιλαμβάνεται η γύμνια και άλλες μορφές της, θεωρούμενης ως προκλητικής, δημόσιας συμπεριφοράς.

Σύμφωνα με την νομοθεσία του Ντουμπάι, η οποία βασίζεται εν πολλοίς στον ισλαμικό νόμο της Σαρία, ο διαμοιρασμός και η κυκλοφορία πορνογραφικού υλικού επίσης τιμωρούνται με βαρύτατα πρόστιμα και φυλάκιση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!