Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Η Ντόρα Μπακογιάννη διευκρινίζει τι είπε για το Πάσχα στο χωριό
[Ελεύθερος Τύπος]: Η Ντόρα Μπακογιάννη διευκρινίζει τι είπε για το Πάσχα στο χωριό

[Ελεύθερος Τύπος]: Η Ντόρα Μπακογιάννη διευκρινίζει τι είπε για το Πάσχα στο χωριό

Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ η κυρία Μπακογιάννη τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος των μετακινήσεων από νομό σε νομό, υποστηρίζοντας ότι είναι προτιμότερο να πάει ο κόσμος σε ανοιχτούς χώρους από το να παραμείνει στο σπίτι και να γίνουν συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους, όπου ο κίνδυνος της διασποράς είναι μεγάλος, τονίζοντας ακόμη ότι «ο κόσμος και οι νέοι δεν κρατιούνται και αυτό είναι κάτι που πρέπει να υπολογίσουμε.

Οταν ερωτήθηκε για το τι θα γίνει το Πάσχα και αν θα μπορέσουμε να πάμε στα χωριά μας, αναφέροντάς της ότι είχαν πολλά τηλεφωνήματα από Κρητικούς που διαμένουν στην Αθήνα, η κυρία Μπακογιάννη απάντησε ότι «εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη», προσθέτοντας στη συνέχεια ότι «πρώτα ο θεός θα πάμε όλοι».

Επειδή απομονώθηκε η δήλωσή της θέλησε με διευκρινίσεις στο facebοok να ξεκαθαρίσει τη θέση της παραθέτοντας όλοι το βίντεο και σχολιάζοντας: Για όσους κόβουν και ράβουν, με τρόπο… καταπληκτικό, σας παραθέτω ολόκληρη την δήλωση μου. Μίλησα για την ανάγκη όλων μας. Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητο ότι οι λοιμωξιολόγοι έχουν τον πρώτο λόγο».

Στις δηλώσεις της αναρωτήθηκε αν «το να πάει κάποιος στο χωριό του και να ψήσει έξω δεν είναι πολύ ασφαλέστερο από να μαζευτούν 10 άτομα μέσα σε ένα σπίτι στην Αθήνα;» και συνέχισε: «Η δική μου άποψη είναι ότι λελογισμένα και με μέτρα μπορούμε να ανοίξουμε και να είμαστε ασφαλέστεροι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!