Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Σε «νέα πίστα» Ελλάδα και κυβέρνηση
[Ελεύθερος Τύπος]: Σε «νέα πίστα» Ελλάδα και κυβέρνηση

[Ελεύθερος Τύπος]: Σε «νέα πίστα» Ελλάδα και κυβέρνηση

ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Η πανδημία στην οποία επένδυσε ο ΣΥΡΙΖΑ -και δεν του βγήκε- φεύγει σιγά σιγά και η πολιτική ζωή της χώρας μπαίνει σε «νέα πίστα».

Στην πίστα της πραγματικότητας, της κανονικότητας και της οικονομικής ανάπτυξης. Η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αποφασισμένη να πατήσει γκάζι στη «νέα πίστα», η οποία, όπως έδειξε και πρόσφατη έρευνα της «Metron Analysis», έχει σαν πρωταγωνιστή την οικονομία. Οι πολίτες ενδιαφέρονται πρωτευόντως για την οικονομία και την ανάπτυξη και όχι για τη «μιζέρια» και την «καταστροφολογία». Η κυβέρνηση έχει ήδη στα χέρια της την έκθεση της Εθνικής Τράπεζας, η οποία λέει ότι η ανάπτυξη στο δεύτερο τρίμηνο του έτους τρέχει με ρυθμό 10%. Και εκτιμά ότι από του χρόνου η ελληνική οικονομία μπαίνει σε τροχιά ισχυρής ανάπτυξης με ρυθμό 6%. Είναι προφανές, όπως εκτιμούν κυβερνητικοί παράγοντες, ότι αν και ο τουρισμός πιάσει τον στόχο του 50% του τζίρου του 2019, τότε θα πιαστεί με άνεση και ο στόχος να κλείσει η χρονιά με ανάπτυξη πάνω από το 4%.

Πλεονεκτήματα

Στα ατού που έχει η κυβέρνηση είναι το Ψηφιακό Πιστοποιητικό που παρουσιάστηκε παρόντος του Σ. Μισέλ, οι θετικές αξιολογήσεις των διεθνών οίκων που αναβαθμίζουν την ελληνική οικονομία, αλλά και η ενισχυμένη εικόνα της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού στον διεθνή Τύπο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!