Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Νέα μαρτυρία που σοκάρει κατά γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού: «Mε πήγε σε ξενοδοχείο, έπεσε πάνω μου»
[Ελεύθερος Τύπος]: Νέα μαρτυρία που σοκάρει κατά γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού: «Mε πήγε σε ξενοδοχείο, έπεσε πάνω μου»

[Ελεύθερος Τύπος]: Νέα μαρτυρία που σοκάρει κατά γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού: «Mε πήγε σε ξενοδοχείο, έπεσε πάνω μου»

Καθώς το κουβάρι ξετυλίγεται, έρχονται σιγά-σιγά στο φως και άλλες ιστορίες, αρκετά πανομοιότυπες που αφορούν στον «γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό».

Τη δική του εμπειρία από τη γνωριμία του με τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό που απασχολεί τα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες ένα νέο πρόσωπο, κατηγορώντας τον ότι τον αποπλάνησε με σκοπό την σεξουαλική συνεύρεση, εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι ήταν ευάλωτος λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος.

Με επιστολή του στην ιστοσελίδα 2020mag.gr , ο Χρίστος Χ. αναφέρεται στη γνωριμία τους στην Πλατεία Αμερικής, όταν ήταν 15 ετών, αλλά και στο γεγονός ότι μετά από καιρό κατέληξαν σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Αναλυτικά ολόκληρη η επιστολή

«Διαβάζοντας τις συνεντεύξεις-αφηγήσεις του Νίκου Σ. και της μαθήτριας του Αρσακείου στο ιστολόγιο 2020mag.gr και σε συνδυασμό με την πλημμύρα των καταγγελιών, οι μισοθαμμένες μνήμες μου ξεθάφτηκαν ολοκληρωτικά.

Λέγομαι Χρίστος. Είναι το πραγματικό μου όνομα.

Οκτώβριος 1992. Ετών 15. Στην πλατεία Αμερικής, κάθομαι να κάνω ένα τσιγάρο λίγο πριν πάω στο μάθημα Γαλλικών, στο παράρτημα της Γαλλικής Ακαδημίας στην οδό Τενέδου. Στο διπλανό παγκάκι παρατηρώ κάποιον να με κοιτάει έντονα. Δεν δίνω σημασία. Σηκώνομαι από το παγκάκι, πηγαίνω στο μάθημα και καθώς κοιτάζω πίσω μου, βλέπω να με ακολουθεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!