Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Νέα επιστολή Ολυμπιακού προς ΚΕΔ και Κλάτενμπεργκ: Το πρωτάθλημα συνεχίζει να αλλοιώνεται
[Ελεύθερος Τύπος]: Νέα επιστολή Ολυμπιακού προς ΚΕΔ και Κλάτενμπεργκ: Το πρωτάθλημα συνεχίζει να αλλοιώνεται

[Ελεύθερος Τύπος]: Νέα επιστολή Ολυμπιακού προς ΚΕΔ και Κλάτενμπεργκ: Το πρωτάθλημα συνεχίζει να αλλοιώνεται

Νέα επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός εστάλη προς την ΚΕΔ και τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ με αφορμή την εξήγηση του Άγγλου για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Χασάν.

Το περιεχόμενο της επιστολής της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς την ΚΕΔ:

Κύριε Κλάτενμπεργκ,

Σε σχέση με το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την ΚΕΔ τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, πρώτα απ’ όλα θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που «εκπαιδεύετε» όλους τους φιλάθλους στη χρήση της τεχνολογίας, και ιδίως στις προηγμένες τεχνικές που εφαρμόσθηκαν χειροκίνητα από τους Διαιτητές VAR στην προσπάθειά τους να χαρακτηρίσουν ως offside το γκολ (θα ήταν νικητήριο!) που πέτυχε η ομάδα μας στον αγώνα με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Επίσης, θα θέλαμε να ξέρετε ότι εκτιμούμε ιδιαιτέρως το γεγονός ότι επιβεβαιώνετε πλήρως το περιεχόμενο της υπ’ αρ. 3704/06.10.2020 επιστολής μας, ιδίως ότι τυχόν παράβαση offside καθορίζεται ευθέως και αποκλειστικά από τους χειροκίνητους χειρισμούς του Video Assistant Referee και του Βοηθού του (AVAR) , και ότι φυσικά δεν είναι κάτι που καθορίζεται αυτόματα από ένα μηχάνημα!!

Είναι εμφανές από το βίντεο που δώσατε στη δημοσιότητα ότι ειδικά στην περίπτωση του offside αυτό που μετρά περισσότερο είναι το συμπέρασμα στο οποίο ο VAR θέλει να καταλήξει (που εν προκειμένω γίνεται και το ζητούμενο), και προς το οποίο προσεκτικά επιλέγει τα πλάνα καθώς και – χειροκίνητα – τα σημεία που θα εξυπηρετήσουν αυτό τον σκοπό, και όχι εάν υπάρχει ή όχι παράβαση των Κανονισμών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!