Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: Μπολσονάρο: Κλινήρης στο νοσοκομείο, μετά από επίμονο λόξιγκα
[Ελεύθερος Τύπος]: Μπολσονάρο: Κλινήρης στο νοσοκομείο, μετά από επίμονο λόξιγκα

[Ελεύθερος Τύπος]: Μπολσονάρο: Κλινήρης στο νοσοκομείο, μετά από επίμονο λόξιγκα

Ο Πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐρ Μπολσονάρο, εισήχθη στο νοσοκομείο έχοντας υποφέρει, επί δέκα ημέρες, από έντονο λόξιγκα. Ο 66χρονος θα υποβληθεί σε εξετάσεις που θα κρίνουν εάν χρειάζεται να χειρουργηθεί, καθώς ενδέχεται να πάσχει από ειλεό (απόφραξη του εντέρου).

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης, ο Μπολσονάρο εισήχθη σε νοσοκομείο της Μπραζίλια, όπου βρίσκεται υπό εντατική ιατρική παρακολούθηση. Ο Πρόεδρος της Βραζιλίας αντιμετωπίζει έντονα προβλήματα υγείας από το 2018, όταν μαχαιρώθηκε στην περιοχή της κοιλιάς, κατά τη διάρκεια προεκλογικής του καμπάνιας. Ο Μπολσονάρο είχε χάσει τότε το 40% του αίματός του και είχε εισαχθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο για επεμβάσεις, στις οποίες υπόκειται έκτοτε συχνά.

Ο χειρουργός που είχε θεραπεύσει το 2018 τον Μπολσονάρο, δρ. Αντόνιο Λουίζ Μασέδο, συνέστησε την μεταφορά του Προέδρου σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο, προκειμένου να εξεταστεί περαιτέρω και, ενδεχομένως, να χειρουργηθεί ξανά. Ο γιος του Μπολσονάρο, Φλάβιο, δήλωσε στο CNN πως ο πατέρας του υπεβλήθη ήδη σε μια μικρή επέμβαση αφαίρεσης υγρών από το στομάχι, για προληπτικούς λόγους.

Ο Φλάβιο Μπολσονάρο εξήγησε πως ο πατέρας του αντιμετωπίζει τώρα κάποια προβλήματα ομιλίας, αλλά πως οι γιατροί δεν ανησυχούν πολύ για την κατάσταση της υγείας του. Ο γιος του Προέδρου τόνισε πως, ακόμη και αν ο πατέρας του χρειαστεί μια ακόμη εγχείρηση, αυτή δεν θα είναι ιδιαίτερα σοβαρή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!