Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: «Μοναχική μάχη για τη ζωή σου» – Ενας 55χρονος εξομολογείται στον «Ε.Τ.» όσα βίωσε στη ΜΕΘ
[Ελεύθερος Τύπος]: «Μοναχική μάχη για τη ζωή σου» – Ενας 55χρονος εξομολογείται στον «Ε.Τ.» όσα βίωσε στη ΜΕΘ

[Ελεύθερος Τύπος]: «Μοναχική μάχη για τη ζωή σου» – Ενας 55χρονος εξομολογείται στον «Ε.Τ.» όσα βίωσε στη ΜΕΘ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Εμεινε τρεις μέρες διασωληνωμένος και άλλες τόσες σε ΜΕΘ φορώντας ολομέτωπη μάσκα οξυγόνου. Ο 55χρονος ταξιδιωτικός συντάκτης του boardingpassport.com, Πάνος Γεωργιάδης, ανοίγει την καρδιά του στον «Ε.Τ.» της Κυριακής και εξιστορεί όλα αυτά που βίωσε στη «μάχη της μοναξιάς», όπως αποκαλεί τον αγώνα ζωής που έδωσε.

Εχοντας ως υποκείμενο νόσημα ένα χρόνιο αλλεργικό άσθμα, ο 55χρονος πατέρας τριών παιδιών, ο οποίος ζει και εργάζεται στο Κιλκίς, αισθάνθηκε τα πρώτα συμπτώματα την 28η Οκτωβρίου 2020. «Είχαμε κανονίσει να πάμε βόλτα στη Θεσσαλονίκη και αισθανόμουν αδυναμία», είπε. Στις 4 Νοεμβρίου πηγαίνει στο τοπικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώνεται ότι είναι θετικός στον κορονοϊό. Λόγω του άσθματος αλλά και των έντονων συμπτωμάτων, οι γιατροί τον στέλνουν, στις 7 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαίδευσης. Εκεί αρχίζει ο… Γολγοθάς του.

«Διασωληνώθηκα τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, διότι δεν μπορούσαν πλέον να με βοηθήσουν οι μάσκες. Μπήκε ένας σωλήνας με ενισχυμένη παροχή οξυγόνου μέσα στα πνευμόνια, ώστε να με κρατήσουν στη ζωή. Η αποσωλήνωση έγινε ύστερα από τέσσερις ημέρες, ενώ τις τρεις επόμενες ήμουν ξύπνιος στην Εντατική», ανέφερε.

«Αφού νιώθω μια σχετική ανακούφιση από την αφαίρεση του σωλήνα, ένας γιατρός με ρωτά αν τον ακούω και να απαντήσω με κούνημα του κεφαλιού, αφού είμαι προσωρινά πλήρως ανάπηρος στο σώμα, ενώ δεν βγαίνει ήχος φωνής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!