Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Μητσοτάκης: Δείτε το συγκινητικό βίντεο που ανέβασε για την τήρηση των μέτρων και του εμβολιασμού
[Ελεύθερος Τύπος]: Μητσοτάκης: Δείτε το συγκινητικό βίντεο που ανέβασε για την τήρηση των μέτρων και του εμβολιασμού

[Ελεύθερος Τύπος]: Μητσοτάκης: Δείτε το συγκινητικό βίντεο που ανέβασε για την τήρηση των μέτρων και του εμβολιασμού

Ένα ιδιαίτερα συγκινητικό βίντεο δημοσίευσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλοντας να καταδείξει την αξία της τήρησης των μέτρων αλλά και του εμβολιασμού.

Στο βίντεο, που είναι στη νοηματική γλώσσα, ένας κωφός εξηγεί τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της πανδημίας. Πλέον, λόγω της χρήσης μάσκας, του είναι δύσκολο να διαβάσει τα χείλη των ανθρώπων. Ωστόσο δεν τα βάζει κάτω, γιατί ξέρει ότι το τέλος της πανδημίας βρίσκεται κοντά. «Ένα μήνυμα που συγκινεί και δίνει δύναμη σε όλους», σχολίασε ο κ. Μητσοτάκης.

Στο βίντεο εμφανίζεται ένας νέος άνθρωπος ο οποίος είναι κωφάλαλος και στη γλώσσα της νοηματικής λέει τα εξής: «Έμαθα να διαβάζω τα χείλη των άλλων από πολύ μικρός. Αυτός είναι ο τρόπος να επικοινωνώ. Να καταλαβαίνω τους άλλους. Όταν κάποιος φοράει μάσκα δεν μπορώ να δω τα χείλη του. Η μάσκα του γίνεται σιωπή. Γι’ αυτό θέλω περισσότερο από κάθε άλλον να τελειώσει όλο αυτό. Και επειδή το θέλω τόσο πολύ είμαι ο πρώτος που προσέχω, που θέλω όλοι να φοράμε τις μάσκες μας. Είμαι κουρασμένος όπως κι εσείς αλλά ξέρω ότι είμαι και δυνατός. Ακόμη περισσότερο τώρα που με όλες τις δυσκολίες, που βλέπω ότι το τέλος δεν είναι πια τόσο μακριά».

Αμέσως μετά εμφανίζεται το μήνυμα: «Ο εμβολιασμός προχωράει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!