Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Μυρτώ της Πάρου: «Η υγεία της έχει επιδεινωθεί, δεν μας δέχεται κέντρο στη Γερμανία», λέει η μητέρα της
[Ελεύθερος Τύπος]: Μυρτώ της Πάρου: «Η υγεία της έχει επιδεινωθεί, δεν μας δέχεται κέντρο στη Γερμανία», λέει η μητέρα της

[Ελεύθερος Τύπος]: Μυρτώ της Πάρου: «Η υγεία της έχει επιδεινωθεί, δεν μας δέχεται κέντρο στη Γερμανία», λέει η μητέρα της

Η Μυρτώ συνεχίζει να ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά εννέα χρόνια μετά τη κακοποίησή της στην Πάρο.

Η μητέρα της, Μαρία Κοτρώτσου, με δηλώσεις της στο MEGA καθώς αποκαλύπτει ότι έχει επιδεινωθεί η κατάσταση της Μυρτούς και μιλά για τον αγώνα της.

«Περισσότερο με απασχολεί που δεν έχει βρεθεί τι είναι αυτό που την ταλαιπωρεί. Γιατί δεν είναι ένα και δύο μικρά πράγματα, είναι διάφορα μικρά που μαζεύονται και της δημιουργούν σπαστικότητα και ένταση» τονίζει η κυρία Κοτρώτσου.

Για την περιπέτεια που συνεχίζεται, είπε: «Αυτήν τη βδομάδα δύο νοσοκομεία, δεν έχω τελειώσει, τίποτα δεν έχω τελειώσει. Την άλλη βδομάδα θα πάω και ‘Αττικό’, θα πάω και ‘Έλενα’. Από τον περασμένο Νοέμβριο η Μυρτώ αντιμετωπίζει νέα προβλήματα που τον τελευταίο καιρό επιδεινώθηκαν».

Όπως προσθέτει η μητέρα της στο MEGA, μία επίσκεψη σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία στην παρούσα φάση ενδεχομένως να βοηθούσε την κοπέλα και να τη γλύτωνε από άλλη μία επέμβαση, αλλά δεν τη δέχονται.

«Δεν ζητάω να μας δεχθούν τσάμπα. Για έναν περίεργο λόγο δεν μας δέχονται και θα μας βοηθούσε πάρα πολύ σε έναν ενδεχόμενο έλεγχο φαρμάκων μήπως κάτι την επηρεάζει και έχουμε αυτές τις άσχημες εξελίξεις εντός εισαγωγικών από τον Νοέμβριο. Έχουν δεχθεί τόσους Έλληνες και τη Μυρτώ δεν τη δέχονται» εξέφρασε το παράπονό της η Μαρία Κοτρώτσου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!