Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Μήνυμα Τσιόδρα για τους αντιεμβολιαστές: Χρησιμοποιούν fake news για να αρνηθούν τις ευθύνες τους
[Ελεύθερος Τύπος]: Μήνυμα Τσιόδρα για τους αντιεμβολιαστές: Χρησιμοποιούν fake news για να αρνηθούν τις ευθύνες τους

[Ελεύθερος Τύπος]: Μήνυμα Τσιόδρα για τους αντιεμβολιαστές: Χρησιμοποιούν fake news για να αρνηθούν τις ευθύνες τους

Ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας θέλησε να στείλει μήνυμα στους αρνητές του εμβολίου για τον κορονοϊό, κάνοντας λόγο για χρησιμοποίηση των fake news προκειμένου να αρνηθούν τις ευθύνες τους.

Ο κ. Τσιόδρας ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην τελετή αποφοίτησης του Κολλεγίου Αθηνών και ανεβαίνοντας στο βήμα, είπε αρχικά: «Η ζωή μας είναι μία σύνθεση από ικανότητες που τις αναπτύσσουμε με σκληρή δουλειά πολλές φορές ευνοημένοι από μία ιδιαίτερη κλίση, ένα τάλαντο σε έναν τομέα, αλλά και αδυναμίες που όλοι έχουμε. Στη ζωή μας παλεύουμε για μία σύνθεση των δύο. Στην προσπάθεια αυτή είναι προτιμότερο να βλέπει κανείς το ποτήρι μισογεμάτο, παρά μισοάδειο και να φροντίζει να αναζητεί, να ανακαλύπτει και να αποδέχεται τις θετικές πλευρές ακόμα και τις φοβερές και διφορούμενες πλευρές της ζωής του, όπως είπε κάποιος φιλόσοφος».

Στη συνέχεια ο λοιμωξιολόγος ανέφερε: «Σε αυτή την γιορτή της χαράς, αισθάνομαι πως πρέπει να μιλήσω λίγο και για πόνο. Ο πόνος στην ζωή μας μέσω της αρρώστιας, μέσω της δοκιμασίας μας, μέσω της αποτυχίας μας σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο -αλήθεια υπάρχει πολύς πόνος στη ζωή αυτή- γίνεται μία ευκαιρία αφύπνισης της συνείδησης και γίνεται λυτρωτικός. Πολλοί από εμάς βιώνουμε τη συνειδητοποίηση της ελευθερίας μας ακόμα και μέσα στον πόνο».

Ο Σωτήρης Τσιόδρας στο κλείσιμο της ομιλίας του έστειλε το μήνυμα στους αρνητές του εμβολιασμού: «Μεταξύ των βασικών παραγόντων μιας ανελεύθερης ζωής είναι η άγνοιά μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!