Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Μικρές συγκεντρώσεις γονέων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο»
[Ελεύθερος Τύπος]: Μικρές συγκεντρώσεις γονέων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο»

[Ελεύθερος Τύπος]: Μικρές συγκεντρώσεις γονέων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο»

Συγκεντρώσεις με λιγοστή συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις, από γονείς και άλλους που τάσσονται κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία και είναι ενάντια στην επιβολή μέτρων προστασίας και πρόνοιας στα σχολεία . Οι «πολέμιοι» της μάσκας με σύνθημά τους: «ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΕΣΤ» και «ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» θέλουν να στείλουν το δικό τους μήνυμα την ώρα που κάθε ημέρα μεγαλώνει η λίστα με τους νεκρούς και ο αριθμός των κρουσμάτων παραμένει τριψήφιος.

Μια από τις διαδικτυακές αφίσες για την κινητοποίηση

Με συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας» και «Ελλάδα σημαίνει ορθοδοξία» και πανό ενάντια στις μάσκες έγινε η συγκέντρωση και στη Θεσσαλονίκη.

Οι διαμαρτυρόμενοι που συγκεντρώθηκαν νωρίς το απόγευμα στο σημείο μέσα από διαδικτυακό κάλεσμα, λένε ότι θέλουν να προστατέψουν τα παιδιά τους. Επίσης κανένας από τους εκατοντάδες συγκεντρωμένους δεν φοράει μάσκα προστασίας από τον κορωνοίο

Η παρουσία της αστυνομίας είναι πολύ διακριτική, ενώ οι συγκεντρωμένοι έχουν ξεπεράσει τα περίπου 300 άτομα.

Μικροεπεισόδια

Ομάδα ατόμων που συμμετείχε στη συγκέντρωση επιτέθηκε για άγνωστο λόγο εναντίον ενός ατόμου που περνούσε από το σημείο με πατίνι χτυπώντας τον και τραυματίζοντάς τον , ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Να σημειωθεί ότι μέρος των συγκεντρωμένων που φορούσε μαύρα ρούχα επιτέθηκε φραστικά στα τηλεοπτικά συνεργεία που πήγαν να καλύψουν την εκδήλωση, ενώ στη συνέχεια τα ίδια άτομα προπηλάκισαν και έτρεψαν σε φυγή δύο άτομα που φέρονται ότι ήταν αλλοδαποί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!