Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Μύκονος: Σύγχρονη πολυτέλεια
[Ελεύθερος Τύπος]: Μύκονος: Σύγχρονη πολυτέλεια

[Ελεύθερος Τύπος]: Μύκονος: Σύγχρονη πολυτέλεια

Ξένια Στούκα

Eνας οδηγός προτάσεων στο «Νησί των Ανέμων» δεν μπορεί να μη «γεννάει» σκέψεις για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του τουρισμού της χώρας. Γιατί η Μύκονος αποτελεί το τρανταχτό παράδειγμα «luxury τουρισμού», το οποίο δημιουργεί συνειρμικά το ερώτημα τι σημαίνει εν τέλει πολυτέλεια το 2021…

Η λέξη πολυτέλεια έχει αλλάξει ραγδαία τα τελευταία χρόνια και ο καθένας «προσδίδει» το δικό του νόημα ανεξάρτητα από το οικονομικό μπάτζετ. Ταξιδεύοντας σήμερα στη Μύκονο συνειδητοποιεί κανείς ότι το διεθνές τουριστικό περιβάλλον διαθέτει τρία νέα ζητούμενα το οποία συνθέτουν τη σύγχρονη πολυτέλεια. Ο επισκέπτης αναζητά εμπειρίες σε πολιτιστικό και περιβαλλοντικό επίπεδο, αισθητική απλότητα και πολυσήμαντη αυθεντικότητα. «Η σύγχρονη πολυτέλεια συναντάει την παράδοση και τον πολιτισμό στη Μύκονο» εξηγούν στο Travel τουριστικοί παράγοντες του νησιού.

Η Μύκονος λοιπόν έχοντας δημιουργήσει ένα περιβάλλον υλικής πολυτέλειας, με εξαιρετικά ξενοδοχεία και εστιατόρια που βρίσκονται σε διεθνείς λίστες για τις υπηρεσίες τους, κάνει βήματα σε μια νέα πραγματικότητα. Ταυτόχρονα στη μετά τον Covid εποχή, το ελληνικό δίπολο τουρισμός και πολιτισμός πρέπει να αντιμετωπίσει τα νέα δεδομένα που η πανδημία έφερε. Συνεπώς οι νέες συνθήκες έχουν διαμορφώσει έναν καινούργιο τρόπο αφενός για τα στοιχεία που κάνουν έναν προορισμό ελκυστικό και αφετέρου για το πώς αξιολογούνται οι παροχές-εμπειρίες κάθε τόπου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!