Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Μίκης Θεοδωράκης: 54χρονος ισχυρίζεται πως είναι γιος του – Ασφαλιστικά μέτρα από την οικογένεια
[Ελεύθερος Τύπος]: Μίκης Θεοδωράκης: 54χρονος ισχυρίζεται πως είναι γιος του – Ασφαλιστικά μέτρα από την οικογένεια

[Ελεύθερος Τύπος]: Μίκης Θεοδωράκης: 54χρονος ισχυρίζεται πως είναι γιος του – Ασφαλιστικά μέτρα από την οικογένεια

Μίκης Θεοδωράκης: Σε δικαστική διαμάχη με έναν άνδρα που ισχυρίζεται πως είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη μπαίνει η οικογένεια του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Κουρή που ισχυρίζεται πως είναι παιδί εκτός γάμου του Μίκη Θεοδωράκη.

Σύμφωνα με την αίτηση, η κόρη του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη ζητά να μην χρησιμοποιεί ο 54χρονος το επώνυμο Θεοδωράκης.

Επιπλέον η κα Θεοδωράκη δηλώνει στην αίτησή της πως ο Νίκος Κουρής «αποβλέπει στη δημιουργία κληρονομικού δικαιώματος επί κάθε στοιχείου της κληρονομιαίας περιουσίας» του πατέρα της κι ότι είναι «ξένο απολύτως υφ’ οιανδήποτε άποψη σώμα προς τον πατέρα μου και οικογένειά μου» και άτομο «παντελώς άγνωστο στην οικογένειά μου».

Η υπόθεση εκδικάζεται σήμερα, Τετάρτη (29/9).

Νίκος Κουρής: Είμαι γιος του Μίκη Θεοδωράκη

Από την πλευρά του, προσερχόμενος στο δικαστήριο ο Νίκος Κουρής ισχυρίστηκε πως είναι γιος του μεγάλου μουσικοσυνθέτη και, προκειμένου να το αποδείξει, θα ζητήσει τη διενέργεια τεστ DNA.

«Θα προχωρήσω σε επόμενο βήμα, με τεστ DNA με τα παιδιά, για να αποδειχτεί ότι είμαι γιος του. Υιοθέτησα το όνομα αισθανόμενος την ανάγκη να έρθω κοντά στις ρίζες μου» υποστήριξε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Ο Μίκης Θεοδωράκης με είχε αποδεχτεί, δεν με αμφισβήτησε ποτέ».

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει αυτού του είδους η δημοσιότητα και πως «δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο αν δεν είχε καταφερθεί η οικογένεια του κ. Θεοδωράκη εναντίον μου».

Τι έχει δηλώσει ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη

Για απάτη του αιώνα έκανε λόγο, το προηγούμενο διάστημα, ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργος, αναφερόμενος στον Νίκο Κουρή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!