Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Make-A-Wish – Βασίλης 4 ετών: Εύχομαι να αποκτήσω ένα δεντρόσπιτο
[Ελεύθερος Τύπος]: Make-A-Wish – Βασίλης 4 ετών: Εύχομαι να αποκτήσω ένα δεντρόσπιτο

[Ελεύθερος Τύπος]: Make-A-Wish – Βασίλης 4 ετών: Εύχομαι να αποκτήσω ένα δεντρόσπιτο

Για 2η συνεχή χρονιά, το e-Walk for Wishes 2021 του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Με οδηγό το «Κάθε ήρωας έχει μια Οδύσσεια, αλλά και μια ευχή: την Ιθάκη του», ο ηλεκτρονικός περίπατος του οργανισμού έφτασε στον τελικό προορισμό του, που ήταν κυριολεκτικά η Ιθάκη, έχοντας συγκεντρώσει τα απαραίτητα μέσα για την εκπλήρωση 25 ευχών με την πολύτιμη στήριξη της L’Oréal Hellas.

Τι κοινό μπορεί να έχει μία ανακαίνιση δωματίου, ένας gaming υπολογιστής, ένα ειδικό αμαξίδιο και το Master Chef; Μία παιδική ευχή!!!

Ο οργανισμός με αισιοδοξία συνεχίζει να εκπληρώνει ευχές, με μοναδικό σκοπό την ίαση της ψυχής των παιδιών ως ένα «εργαλείο» για τους γιατρούς, όπως οι ίδιοι αναφέρουν. Έτσι, «χτίζουμε» δεντρόσπιτα μαζί με όνειρα, υπολογιστές μαζί με ελπίδα και κουκέτες μαζί με δύναμη για τα παιδιά μας.

Η εκπλήρωση μιας ευχής είναι μία εμπειρία που συμπορεύεται με την ασθένεια και δεν λησμονείται, ακόμη και στην ενήλικη ζωή των παιδιών ευχής.

Με τη δική σας, ανεκτίμητης αξίας, οικονομική υποστήριξη, είχαμε την ευτυχία να εκπληρώσουμε ήδη την ευχή του 4χρονου Βασίλη. Ο Βασίλης βρίσκεται στη συντήρηση από θεραπείες κατά της λευχαιμίας και η ευχή του ήταν να αποκτήσει ένα δεντρόσπιτο.

Η μητέρα του, το βράδυ μετά την εκπλήρωση, έγραψε στη νεράιδα: «Νεράιδα μας… τι να σου πρωτογράψω… ίσως περιοριστώ μόνο στο ότι ζήσαμε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής μας μετά τη διάγνωση του Βασίλη μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!