Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: #lockdown2: Τα μυστικά για γρήγορο Ιντερνετ – Πώς θα βγάλει… φτερά το Wi-Fi σπίτι σας
[Ελεύθερος Τύπος]: #lockdown2: Τα μυστικά για γρήγορο Ιντερνετ – Πώς θα βγάλει… φτερά το Wi-Fi σπίτι σας

[Ελεύθερος Τύπος]: #lockdown2: Τα μυστικά για γρήγορο Ιντερνετ – Πώς θα βγάλει… φτερά το Wi-Fi σπίτι σας

ΧΑΡΗΣ ΝΤΙΓΡΙΝΤΑΚΗΣ

Τα τελευταία χρόνια, οι εταιρίες τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα έχουν αποδυθεί σε έναν αγώνα επέκτασης των δικτύων οπτικών ινών, με αιχμή του δόρατος το Fiber to the Home.

Η ψηφιακή ανάπτυξη, σε συνδυασμό με την πανδημία της Covid-19, που έχει αυξήσει δραματικά την ανάγκη των νοικοκυριών για τηλεργασία, τηλεκπαίδευση, ψυχαγωγία στο σπίτι, έχει αναγάγει το Internet υψηλών ταχυτήτων σε αγαθό πρώτης ανάγκης.

Τι συμβαίνει, λοιπόν, όταν το Wi-Fi του σπιτιού ή του γραφείου μας δεν είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τις καθημερινές ανάγκες μας;

» ΟΤΕ

Ακολουθούν κάποιες χρήσιμες οδηγίες για να εξασφαλίσουμε ότι θα έχουμε μέγιστη ταχύτητα και κάλυψη Wi-Fi Internet παντού μέσα στο σπίτι ή την επιχείρησή μας από τους ειδικούς του ΟΤΕ:

  1. Επιλέγουμε το κατάλληλο πρόγραμμα. Σε ένα νοικοκυριό σήμερα, είναι συνήθως συνδεδεμένες στο Internet γύρω στις πέντε συσκευές ταυτόχρονα. Η προτεινόμενη ταχύτητα για την κάλυψη σύγχρονων αναγκών, όπως η τηλεργασία, η τηλεκπαίδευση, η ψυχαγωγία στο σπίτι, είναι τα 50 Mbps και ιδανικά τα 100-200 Mbps.
  2. Αυξάνουμε την ταχύτητα του σταθερού Internet, μέσω δικτύου κινητής. Σε περίπτωση που το δίκτυο οπτικών ινών δεν έχει φτάσει ακόμη στην περιοχή τους και το πρόγραμμα που διαθέτουν δεν μπορεί να αναβαθμιστεί περαιτέρω, οι καταναλωτές μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του δικτύου κινητής για να βελτιώσουν τις ταχύτητες και την κάλυψη του Wi-Fi μέσα στο σπίτι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!