Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Ο Λεφάκης προειδοποιεί: Αυτό το ζώδιο καλό είναι να μην κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα
[Ελεύθερος Τύπος]: Ο Λεφάκης προειδοποιεί: Αυτό το ζώδιο καλό είναι να μην κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα

[Ελεύθερος Τύπος]: Ο Λεφάκης προειδοποιεί: Αυτό το ζώδιο καλό είναι να μην κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα

Ο Κώστας Λεφάκης, έκανε τις αστρολογικές του αποκαλύψεις για την εβδομάδα (5-11/10). Ιδιαίτερα προσεκτικό πρέπει να είναι το ζώδιο του Αιγόκερου στην συμπεριφορά του. Αυτές είναι οι αστρολογικές αποκαλύψεις του Κώστα Λεφάκη για τα ζώδια .

Κριός

Ασχοληθείτε με εκείνους και εκείνα που αγαπάτε. Η εβδομάδα θα σας δώσει αφορμές για να ορίσετε αυτά που σας ευχαριστούν, αυτά που θέλετε να αλλάξετε και αυτά που μπορείτε να παραβλέψετε. Οι άλλοι θα σας απασχολήσουν αρκετά, καθώς η καθημερινότητά σας ποικίλει εξ αιτίας των υποχρεώσεων, ή των ευθυνών που έχετε αναλάβει ηθελημένα ή μη.

Ο Άρης ανάδρομος στο ζώδιό σας επηρεάζει την συμπεριφορά σας και μερικές φορές σας δίνει την ευκαιρία να είστε διπλωμάτες, ενώ άλλες, επηρεάζει την αισθηματική σας ζωή. Ο Ερμής από τον Σκορπιό σας κάνει απερίσκεπτους όσον αφορά στην εξυπηρέτηση του συμφέροντός σας, αλλά πιο αποτελεσματικούς στις διεκδικήσεις σας. Τα οικονομικά σας μπορούν να σταθεροποιηθούν, αν συνεχίσετε την καλή δουλειά και αν χειριστείτε συνετά κάποιες ανεκμετάλλευτες δυνατότητές σας.

Ταύρος

Ο Ερμής στον Σκορπιό ζητά από εσάς σοβαρότητα και αφοσίωση στα νέα σας σχέδια, επαγγελματικά και προσωπικά. Οι προηγούμενοι μήνες δοκίμασαν κατά κάποιο τρόπο την αντοχή σας και ανέβαλαν κάποιες από τις αποφασισμένες σας δραστηριότητες. Τώρα σκεφτείτε αν μπορείτε να ξεκινήσετε αυτά που έχετε αναβάλλει και υπολογίζατε σε υποστήριξη, η ομαλή εξέλιξη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!