Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Κουμουτσάκος στον Ε.Τ.: «Η ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας εξαρτάται από το πόσο ευρωπαϊκή είναι η ίδια»
[Ελεύθερος Τύπος]: Κουμουτσάκος στον Ε.Τ.: «Η ευρωπαϊκή  πορεία της Τουρκίας εξαρτάται από το πόσο  ευρωπαϊκή είναι η ίδια»

[Ελεύθερος Τύπος]: Κουμουτσάκος στον Ε.Τ.: «Η ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας εξαρτάται από το πόσο ευρωπαϊκή είναι η ίδια»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ

«Η Τουρκία του κ. Ερντογάν δεν συγκλίνει με την Ευρώπη, αλλά αποκλίνει», δηλώνει με συνέντευξή του στον «Ε.Τ.» της Κυριακής ο βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών της Ν.Δ., Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ζούμε στον ρυθμό της επετείου της Επανάστασης του 1821. Θα είναι, όμως, τελικά, μία επέτειος που απλώς θα γιορταστεί και θα περάσει ή θα αφήσει κάτι στη χώρα μας;

Η Ελλάδα γιορτάζει ένα ιστορικό γεγονός, τα 200 χρόνια ελευθερίας της, με τα φώτα του πλανήτη, ύστερα από καιρό, στραμμένα επάνω της για κάτι τόσο σημαντικό και μεγαλειώδες. Μας κάνει περήφανους η Ιστορία μας και ακόμη περισσότερο ότι αυτή η επέτειος τιμάται και γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο. Με συγκινούν βαθιά οι εικόνες της γαλανόλευκης που έρχονται από το εξωτερικό. Είναι κίνηση τιμής και αλληλεγγύης του κόσμου προς ένα μικρό και ταυτόχρονα τόσο μεγάλο έθνος.

Η επέτειος της εξέγερσης αποτελεί ευκαιρία για τη χώρα μας να ενισχύσει διεθνώς το κεφάλαιο της ήπιας ισχύος της. Εξηγούμαι. Διαχρονικά, η Ελλάδα φέρει το ιστορικό αποτύπωμα της Δημοκρατίας, καθώς στη συνείδηση του πλανήτη αποτελεί την κοιτίδα της. Από τώρα και για τον επόμενο χρόνο, έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να εμπλουτίσουμε αυτό το ιστορικό αποτύπωμα προσθέτοντας στη φυσιογνωμία, στο branding, της χώρας και την πανίσχυρη έννοια της Ελευθερίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!