Κυριακή, 18 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Κορωνοϊός: «Μου έλυσε τα χέρια η επίταξη» – Τι λέει πνευμονολόγος που επιστρατεύτηκε
[Ελεύθερος Τύπος]: Κορωνοϊός: «Μου έλυσε τα χέρια η επίταξη» – Τι λέει πνευμονολόγος που επιστρατεύτηκε

[Ελεύθερος Τύπος]: Κορωνοϊός: «Μου έλυσε τα χέρια η επίταξη» – Τι λέει πνευμονολόγος που επιστρατεύτηκε

Οκορωνοϊός λυγίζει το σύστημα υγείας της χώρας μας και ο υπουργός Υγείας επιστράτευσε 206 γιατρούς –παθολόγοι, πνευμονολόγοι και γενικοί ιατροί– να δώσουν χείρα βοηθείας στους υγειονομικούς που μάχονται κατά του ιού στα νοσοκομεία. Ένας από αυτούς είναι και ο πνευμονολόγος Λευτέρης Παπαλευθέρης, ο οποίος θα παρουσιαστεί στο Θριάσιο.

«Στο στρατό ήμουν στα σύνορα στον Έβρο. Και σήμερα με τιμά που η πατρίδα με χρειάζεται. Βρισκόμουν σε μία από τις εταιρίες που συνεργάζομαι, για αυτό και δεν είχα πάει εθελοντής, γιατί είχα συμβάσεις στις οποίες δεν μπορούσα να παρέμβω. Και μου τηλεφώνησε ο διοικητής ασφαλείας της δυτικής Αττικής και ήρθε με το περιπολικό στην εργασία μου και μου έδωσε το χαρτί», είπε ο κ. Παπαλευθέρης στο MEGA.

«Δεν γνωρίζω τον ακριβή αριθμό των συναδέλφων μου πνευμονολόγων στη χώρα. Όσοι είμαστε, είμαστε ενωμένοι, πάνω από όλα είναι η πατρίδα, προέχει το συμφέρον τον ασθενών και να βοηθήσουμε τους συναδέλφους μας που έχουν υποστεί τα πάντα. Και στα ιδιωτικά ιατρεία ήμασταν κυματοθραύστες αυτού του κύματος. Τα απογεύματα αν δεν έχουμε εφημερία θα συνεχίσουμε τα ιατρεία μας. Όσοι περνούν τη νόσο χρειάζονται παρακολούθηση και αποκατάσταση», πρόσθεσε.

«Θα παρουσιαστώ στο νοσοκομείο Θριάσιο και θα προσπαθήσω να βοηθήσω τους συναδέλφους μου, όπως μπορώ. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι συνάδελφοί μου έχουν συμβάσεις που δεν μπορούν να τις παραβούν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!