Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Κορωνοϊός: «Κολοσσός» παραβατικότητας στη Ρόδο, λουκέτα σε Μύκονο
[Ελεύθερος Τύπος]: Κορωνοϊός: «Κολοσσός» παραβατικότητας στη Ρόδο, λουκέτα σε Μύκονο

[Ελεύθερος Τύπος]: Κορωνοϊός: «Κολοσσός» παραβατικότητας στη Ρόδο, λουκέτα σε Μύκονο

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Τρεις φορές… υπότροπο γνωστό beach bar της Ρόδου. Αρχικά απασχόλησε στις 8 Αυγούστου 2020 με την αναβολή της συναυλίας γνωστού τραγουδιστή. Τότε είχε συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του, καθώς από την αυτοψία λιμενικών και αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι δεν είχε λάβει άδεια για τη δημιουργία της πλωτής εξέδρας.

Ακολούθησαν καταγγελίες του επιχειρηματία και τοπικών παραγόντων του νησιού σε βάρος του αστυνομικού διευθυντή Α’ Δωδεκανήσου, για να ακολουθήσει φραστική αντιπαράθεση ανάμεσά τους.

Την περασμένη Κυριακή, σε άλλο έλεγχο στο ίδιο κατάστημα, συνελήφθη ο υπεύθυνος του καταστήματος, καθώς διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν υπεράριθμοι θαμώνες στο κατάστημα, με αποτέλεσμα τη βεβαίωση προστίμου 3.000 ευρώ και σφράγισμα για 15 ημέρες. Δεν πέρασαν 24 ώρες από το κλείσιμο, και το beach bar είχα ανοίξει και πάλι, με αποτέλεσμα την εκ νέου σύλληψη του υπευθύνου και σφράγισμα του καταστήματος. Πέρσι, σε αντίστοιχη συναυλία στο συγκεκριμένο κατάστημα με τον ίδιο τραγουδιστή, είχαν παραβρεθεί 2.000 άτομα, γι’ αυτό εκφράζονταν φόβοι συνωστισμού και κίνδυνος διασποράς του ιού.

Στο μεταξύ χθες, με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, έκλεισαν για τρεις ημέρες δύο διάσημα beach bar της Μυκόνου, καθώς ανάμεσα στο προσωπικό ανιχνεύτηκαν τουλάχιστον 13 ενεργά κρούσματα. Οι αιφνιδιαστικοί έλεγχοι στα δύο καταστήματα είχαν γίνει το περασμένο Σάββατο από κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, του ΕΟΔΥ και της αστυνομίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!