Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Κόντρα Πασχάλη – Τόνι Σφήνου για τα περί «γελοιοποίησης της εποχής»: Δεν έχεις το δικαίωμα να εκθέτεις τη δουλειά μου
[Ελεύθερος Τύπος]: Κόντρα Πασχάλη – Τόνι Σφήνου για τα περί «γελοιοποίησης της εποχής»: Δεν έχεις το δικαίωμα να εκθέτεις τη δουλειά μου

[Ελεύθερος Τύπος]: Κόντρα Πασχάλη – Τόνι Σφήνου για τα περί «γελοιοποίησης της εποχής»: Δεν έχεις το δικαίωμα να εκθέτεις τη δουλειά μου

«Ποδαρικό» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν έκανε ο Πασχάλης στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» με τον Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο.

Μεταξύ άλλων ο Πασχάλης μίλησε για τον Τόνι Σφήνο δηλώνοντας ότι δεν του αρέσει αυτό που παρουσιάζει παρόλο που τον θεωρεί εξαιρετικό.

«Ο Τόνι Σφήνος είναι ένας ξεχωριστός καλλιτέχνης, που έκανε μεγάλη επιτυχία από την στιγμή που εμφανίστηκε. Εμένα με στενοχωρεί ότι αυτό που δείχνει είναι δικό του, δεν δείχνει την εικόνα της δεκαετίας του ’70, της παγκόσμιας ποπ και ροκ μουσικής… Παρότι είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει, εμένα δεν μου αρέσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πασχάλης.

«Μου φαίνεται ότι γελοιοποιεί την εποχή. Ο νέος κόσμος γνωρίζει τα τραγούδια εκείνων των δεκαετιών αλλά τα πράγματα δεν ήταν έτσι» σημείωσε ο Πασχάλης.

Η δήλωση του Πασχάλη δεν άφησε αδιάφορο τον Τόνι Σφήνο, ο οποίος προέβη σε μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook, ο οποίος δικαιολόγησε τόσο την δουλειά του όσο και των ανθρώπων που δουλεύουν μαζί του, ενώ έκανε και μια αναφορά στον Γερμανό ποιητή, θεατρικό συγγραφέα και φιλόσοφο, Γκαίτε.

«Εξ’ αφορμής των όσων ειπώθηκαν στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» στην Ετ1 θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής:

Αγαπητέ συνάδελφε Πασχάλη, επειδή φαίνεται ότι δεν έχεις καταλάβει ακριβώς τι πρεσβεύει ο Τόνις Σφήνος μπορώ να σε βοηθήσω.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!