Κυριακή, 11 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Κοντονής κατά ΣΥΡΙΖΑ: Κανείς δεν έχει δικαίωμα στους λαϊκισμούς και τις πολιτικές αλχημείες
[Ελεύθερος Τύπος]: Κοντονής κατά ΣΥΡΙΖΑ: Κανείς δεν έχει δικαίωμα στους λαϊκισμούς και τις πολιτικές αλχημείες

[Ελεύθερος Τύπος]: Κοντονής κατά ΣΥΡΙΖΑ: Κανείς δεν έχει δικαίωμα στους λαϊκισμούς και τις πολιτικές αλχημείες

Embed
Copy and paste this HTML code into your webpage to embed.

Σκληρή και εμπεριστατωμένη κριτική κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τη γραμμή που ακολουθεί στην υπόθεση Κουφοντίνα και ακολούθησε στην υπόθεση Λιγνάδη άσκησε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και πρώην στέλεχος και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής.

«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κάνει πολιτικά παιχνίδια. Αυτή την ώρα δεν πρέπει να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά, πρέπει να ρίχνουμε νερό.

Πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας ότι βρίσκεται σε κίνδυνο μια ανθρώπινη ζωή.

Πάνω σε αυτό το πεδίο κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κάνει πολιτικά παιχνίδια, λαϊκισμούς και πολιτικές αλχημείες», είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κοντονής και σημείωσε -σε διαφορετική κατεύθυνση από την πρόσφατη παρέμβαση Τσίπρα- ότι «ο δρόμος της επίλυσης του ζητήματος μέσω της Δικαιοσύνης θα είναι για όλους λυτρωτικός».

Ο κ. Κοντονής, μιλώντας στον Alpha 98,9 και σχολιάζοντας τις αναλυτικές δηλώσεις της κ. Νικολάου, αναρωτήθηκε αν -όπως ισχυρίζεται η πλευρά Κουφοντίνα- «έχουν γίνει οι νόμιμες ενέργειες εκ μέρους του κράτους». Ζήτησε «να μάθουμε τι, τελικά, έχει γίνει με αυτή την υπόθεση» και εκτίμησε πως «αν συμβεί το οποιοδήποτε μοιραίο, όλοι θα λογοδοτήσουν».

«Βρισκόμαστε σε μια κατάσταση που έχουμε ξεφύγει εντελώς. Εάν οι πολιτικοί αρχηγοί ήθελαν αυτό το πράγμα να το σταματήσουν εν τη γενέσει του, θα έκαναν μια δημόσια τοποθέτηση και θα τελείωνε η ιστορία. Και θα έπαιρναν το μήνυμα όλα αυτά τα φιλικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία αναλώνονται σε τέτοιου είδους δημοσιεύματα.

Είναι ευθύνη των πολιτικών αρχηγών να βάλουν σε τάξη σε αυτή την κατάσταση και όλους αυτούς οι οποίοι, κατά τ’ άλλα, τους προσφέρουν υπηρεσίες», ανέφερε ο κ. Κοντονής για το κλίμα που επικρατεί στη δημόσια ζωή και σε ό,τι αφορά την υπόθεση Λιγνάδη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!