Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Κλειστά σχολεία στην Ελλάδα: Που θα γίνει τηλεκπαίδευση την Τρίτη – Όλη η λίστα
[Ελεύθερος Τύπος]: Κλειστά σχολεία στην Ελλάδα: Που θα γίνει τηλεκπαίδευση την Τρίτη – Όλη η λίστα

[Ελεύθερος Τύπος]: Κλειστά σχολεία στην Ελλάδα: Που θα γίνει τηλεκπαίδευση την Τρίτη – Όλη η λίστα

Η κακοκαιρία «Λέανδρος» που πλήττει τη χώρα τις τελευταίες ημέρες έχει «ντύσει» στα λευκά αρκετές περιοχές της χώρας, αναγκάζοντας αρκετούς Δήμους να κρατήσουν κλειστά τα σχολεία τους τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Συγκεκριμένα, δημοτικά σχολεία , νηπιαγωγεία και βρεφονηπιακοί σταθμοί αναστέλλουν τη λειτουργία τους και την Τρίτη λόγω κακοκαιρίας και παγετού, ενώ σε ορισμένες περιοχές αναμένεται να ξεκινήσουν κάποιες ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με οδηγία προς τις σχολικές μονάδες που εξέδωσε η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Σίσσυ Γκίκα, τα μαθήματα θα γίνουν με τηλεκπαίδευση.

Συγκεκριμένα, η οδηγία αναφέρει ότι σε όσες περιοχές και όσες μέρες κλείνουν οι σχολικές μονάδες με απόφαση του Δήμου λόγω καιρικών συνθηκών θα παρέχεται τηλεκπαίδευση από τις σχολικές μονάδες με βάση το πρόγραμμα και τις ώρες που ήδη ισχύουν (2:10 μ.μ. – 4:30μ.μ. για τα νηπιαγωγεία και 2:10 μ.μ. – 5:20 μ.μ. για τα δημοτικά).
Επιπλέον, με τροποποιητική απόφαση που υπέγραψε η υφυπουργού Παιδείας, Ζωή Μακρή, η ώρα αποχώρησης των μαθητών/ τριών που φοιτούν στο Βασικό Υποχρεωτικό Πρόγραμμα του Νηπιαγωγείου ορίστηκε από τις 13.00’ σε 13.10’.

Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά στην Αττική

Με την σειρά της η Περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε τα σχολεία που θα μείνουν κλειστά στην Αττική αύριο Τρίτη 19/1 μετά την επέλαση του χιονιά στο λεκανοπέδιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!