Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: Κίνα: Πατέρας ξαναβρίσκει τον αγνοούμενο γιο του, μετά από 24 χρόνια
[Ελεύθερος Τύπος]: Κίνα: Πατέρας ξαναβρίσκει τον αγνοούμενο γιο του, μετά από 24 χρόνια

[Ελεύθερος Τύπος]: Κίνα: Πατέρας ξαναβρίσκει τον αγνοούμενο γιο του, μετά από 24 χρόνια

Ο πατέρας από την Κίνα ξανασυναντήθηκε με τον γιο του μετά από 24 χρόνια και έχοντας ταξιδέψει πάνω από 500.000 χιλιόμετρα για να τον βρει.

Ο γιος του Γκούο Γκανγκτάνγκ είχε απαχθεί στην ηλικία των 2 ετών, ακριβώς μπροστά από το σπίτι τους, στην κινεζική επαρχία της Σαντντόνγκ. Η εξαφάνιση του αγοριού είχε αποτελέσει, μάλιστα, την κεντρική υπόθεση μιας ταινίας που γυρίστηκε το 2015, με πρωταγωνιστή τον δημοφιλή ηθοποιό από το Χονγκ Κονγκ, Άντι Λάου.

Οι απαγωγές μικρών παιδιών αποτελούν ένα σημαντικό πρόβλημα στην Κίνα, όπου χιλιάδες παιδιά πέφτουν θύματα απαγωγής κάθε χρόνο. Σύμφωνα με μια εκτίμηση του 2015, ο αριθμός των παιδιών φτάνει τις 20.000. Πολλά από αυτά πωλούνται σε θετές οικογένειες, ενώ αρκετά καταλήγουν σε κάποια άλλη χώρα.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας της Κίνας, ο γιος του Γκούο μπόρεσε να εντοπιστεί, χρόνια μετά την απαγωγή του, χάρη σε έρευνα με βάση το DNA του. Οι δυο απαγωγείς του εντοπίστηκαν επίσης και συνελήφθησαν.

Οι δύο απαγωγείς επρόκειτο για ένα ζευγάρι, που θέλησε να απαγάγει το παιδί όχι για να το κρατήσει, αλλά για να το πουλήσει σε άλλους υποψήφιους «γονείς».

Η γυναίκα απαγωγέας άρπαξε το παιδί, όσο αυτό έπαιζε έξω από το σπίτι του και στην συνέχεια το μετέφερε σε μια στάση λεωφορείου, όπου την περίμενε ο συνεργός της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!