Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: ΚΙΝ.ΑΛ. και ΜέΡΑ25 ολισθαίνουν προς το λαϊκισμό… ΣΥΡΙΖΑ
[Ελεύθερος Τύπος]: ΚΙΝ.ΑΛ. και ΜέΡΑ25 ολισθαίνουν προς το λαϊκισμό… ΣΥΡΙΖΑ

[Ελεύθερος Τύπος]: ΚΙΝ.ΑΛ. και ΜέΡΑ25 ολισθαίνουν προς το λαϊκισμό… ΣΥΡΙΖΑ

Στην κρίση της πανδημίας και τις επιπτώσεις της στην Υγεία, την κοινωνία και την οικονομία επενδύουν πολιτικά -ακολουθώντας τον ΣΥΡΙΖΑ – το ΚΙΝ.ΑΛ. και το ΜέΡΑ25, με σκοπό να πετύχουν πολιτικό πλήγμα στην κυβέρνηση.

Αυτό που φάνηκε στη Βουλή την περασμένη εβδομάδα -με την εξαίρεση του ΚΚΕ, το οποίο τηρεί ίσες αποστάσεις έναντι κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης και δεν μπαίνει στο άτυπο αντιπολιτευτικό μπλοκ, του οποίου την αρχηγία επιδιώκει ο κ. Τσίπρας εδώ και καιρό- είναι ότι ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝ.ΑΛ. και ΜέΡΑ25 ενοποιούν την αντιπολιτευτική τους τακτική στο μείζον ζήτημα της πανδημίας.

ΚΙΝ.ΑΛ. και ΜέΡΑ25 μόλις είδαν ότι υπάρχουν πιο έντονα σημάδια κριτικής τής κοινής γνώμης στην κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας στις δημοσκοπήσεις έσπευσαν να αλλάξουν στάση και ακολουθούν τον ΣΥΡΙΖΑ στο ύφος, τον τόνο, αλλά και το περιεχόμενο.

Αφήνοντας πίσω την κριτική που ασκούσαν στον κ. Τσίπρα και την Κουμουνδούρου για ευκαιριακή αντιπολίτευση που κάνει ζημιά στον τόπο, η κ. Γεννηματά και ο κ. Βαρουφάκης «δικαιώνουν» με τις τελευταίες εμφανίσεις τους τον Αλέξη Τσίπρα, που το τελευταίο διάστημα στη Βουλή επιχειρεί να εμφανίζεται ως άτυπος ηγέτης ενός αντιπολιτευτικού μπλοκ κατά της κυβέρνησης.

Η στροφή του ΚΙΝ.ΑΛ.

Στο ερώτημα γιατί παραχωρούν πολιτικό κεφάλαιο στον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ αφορά εντόνως το εσωτερικό του ΚΙΝ.ΑΛ. , αλλά η στροφή της κ. Γεννηματά το τελευταίο διάστημα και η αλλαγή αντιπολιτευτική στάσης είναι περισσότερο από εμφανείς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!