Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Κηδεία Ίβκοβιτς: Ήταν όλοι εκεί – Τι δήλωσαν Σπανούλης, Γ. Αγγελόπουλος, Ιτούδης και Παπαλουκάς
[Ελεύθερος Τύπος]: Κηδεία Ίβκοβιτς: Ήταν όλοι εκεί – Τι δήλωσαν Σπανούλης, Γ. Αγγελόπουλος, Ιτούδης και Παπαλουκάς

[Ελεύθερος Τύπος]: Κηδεία Ίβκοβιτς: Ήταν όλοι εκεί – Τι δήλωσαν Σπανούλης, Γ. Αγγελόπουλος, Ιτούδης και Παπαλουκάς

Κηδεία Ίβκοβιτς: Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς πρόσφερε πολλά στο ελληνικό μπάσκετ και γι’ αυτό αρκετοί ήταν εκείνοι από τη χώρα μας που τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία στο Βελιγράδι.

Μερικοί εξ αυτών, όπως ο Βασίλης Σπανούλης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, Δημήτρης Ιτούδης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Δήμος Ντικούδης και Νίκος Φιλίππου μίλησαν για τον Ντούντα.

Αναλυτικά όσα αναφέρθηκαν στην κάμερα της ΕΡΤ:

Βασίλης Σπανούλης: «Πολλές κουβέντες χαρακτηρίζουν τον Ντούντα. Ένας δάσκαλος για όλους και πραγματικά είναι μία πολύ λυπηρή μέρα για όλους μας».

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ήταν ο μεγαλύτερος προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού. Μία παγκόσμια φυσιογνωμία και θρύλος του μπάσκετ. Ζήσαμε απίστευτες στιγμές μαζί του. Μαγικές. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και δεν θα ξεχαστεί ποτέ».

Δημήτρης Ιτούδης: «Τον Ντούσαν δεν θα τον ξαναδούμε στη ζωή, αλλά θα είναι στις ψυχές και στις καρδιές όλων των ανθρώπων, τους οποίους βοήθησε και ήταν αμέτρητοι και στην Ελλάδα και στη Σερβία και στην Τουρκία και στη Ρωσία. Είναι παγκόσμιος. Προφανώς είναι μεγάλη η θλίψη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα…».

Θοδωρής Παπαλουκάς: «Ήρθαμε σήμερα εδώ να τιμήσουμε τη μνήμη του. Προσωπικά με βοήθησε πάρα πολύ, βοήθησε πολύ κόσμο και αυτό φάνηκε από τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Δήμος Ντικούδης: «Είναι μία τεράστια απώλεια για το παγκόσμιο μπάσκετ. Και σαν ελληνικό μπάσκετ έχουμε πάρει πάρα πολλά από τον μεγάλο Ντούσαν Ίβκοβιτς και εγώ προσωπικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!