Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Καιρός: Επιστρέφει ο χειμώνας στα μέσα της εβδομάδας και μετά… καλοκαίρι – Η πρόβλεψη Μαρουσάκη
[Ελεύθερος Τύπος]: Καιρός: Επιστρέφει ο χειμώνας στα μέσα της εβδομάδας και μετά… καλοκαίρι – Η πρόβλεψη Μαρουσάκη

[Ελεύθερος Τύπος]: Καιρός: Επιστρέφει ο χειμώνας στα μέσα της εβδομάδας και μετά… καλοκαίρι – Η πρόβλεψη Μαρουσάκη

Ο καιρός θα κάνει τερτίπια θα κάνει στα μέσα της εβδομάδας αφού για λίγο η άνοιξη θα δώσει ξανά τη θέση της στο χειμώνα, με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Η αλλαγή του καιρού δεν θα κρατήσει όμως πολύ αφού από το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα φτάσει -και σε κάποιες περιπτώσεις θα ξεπεράσει- τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Η ανάρτηση στο Facebook:

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μία ακόμη σύντομη εμφάνιση του Χειμώνα αναμένουμε στη χώρα μας στα μέσα της εβδομάδας που μόλις ξεκίνησε. Αιτία γι’ αυτή την εξέλιξη όπως μπορούμε να δούμε και στον πρώτο μας χάρτη είναι ο «ΩΜΕΓΑ» εμποδιστής ο οποίος θα εξαπλωθεί σε μεγάλο μέρος της κεντρικής Ευρώπης επιτρέποντας σε μια διαταραχή από την περιοχή της Ουκρανίας να «παραβεί» τους κανόνες της γενικής κυκλοφορίας της ατμόσφαιρας που θέλουν τα βαρομετρικά χαμηλά να κινούνται από τα δυτικά προς τα ανατολικά κι έτσι αυτή θα φτάσει στη χώρα μας κινούμενη προς τα νοτιοδυτικά.

ΨΥΧΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΝΟΨΕΙ

Καθώς αυτό το βαρομετρικό χαμηλό που αναλύσαμε παραπάνω από την περιοχή της Ουκρανίας θα κινηθεί προς τη χώρα μας, θα παρασύρει στην πορεία του ψυχρές αέριες μάζες όπως μπορούμε να δούμε και στον δεύτερο χάρτη μας με τις μπλε αποχρώσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!