Κυριακή, 18 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Καταδρομικές τη νύχτα διαδηλώσεις την ημέρα από «αλληλέγγυους» στον Κουφοντίνα – Σφίγγει τον κλοιό η ΕΛ.ΑΣ.
[Ελεύθερος Τύπος]: Καταδρομικές τη νύχτα διαδηλώσεις την ημέρα από «αλληλέγγυους» στον Κουφοντίνα – Σφίγγει τον κλοιό η ΕΛ.ΑΣ.

[Ελεύθερος Τύπος]: Καταδρομικές τη νύχτα διαδηλώσεις την ημέρα από «αλληλέγγυους» στον Κουφοντίνα – Σφίγγει τον κλοιό η ΕΛ.ΑΣ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ

Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Εφορία Χολαργού, υποκατάστημα ΕΛ.ΤΑ., κομματικά γραφεία της Ν.Δ., μηχανήματα αυτόματης ανάληψης.

Ολα τα παραπάνω έγιναν στόχος αγνώστων που πραγματοποίησαν νέο μπαράζ καταδρομικών επιθέσεων αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα χθες τα ξημερώματα, χτυπώντας αυτή τη φορά σε Πειραιά, Μοσχάτο, Αλιμο και Χολαργό.

Ολη τη νύχτα «σάρωναν» στόχους οι δράστες χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τις Αρχές, χτυπώντας κτίριο στο οποίο στεγάζεται το πατρικό του βουλευτή της Ν.Δ., Βασίλη Σπανάκη.

Με τις ενέργειες των αυτοαποκαλούμενων αλληλέγγυων να παρουσιάζουν επικίνδυνη κλιμάκωση και την υγεία του πολυ-ισοβίτη να επιδεινώνεται, η ΕΛ.ΑΣ. σφίγγει τον κλοιό βάζοντας φρένο πλέον στις καθημερινές συγκεντρώσεις τους στο κέντρο της Αθήνας.

Μία από αυτές διαλύθηκε το Σάββατο από την Αστυνομία, που προσήγαγε 29 άτομα, ανάμεσά τους και τον γιο του Δημήτρη Κουφοντίνα, Εκτορα.

Η αρχή των επιθέσεων καταγράφηκε στις 00:30 χθες τα ξημερώματα, όταν άγνωστοι εκτόξευσαν μπογιές στην είσοδο του υπουργείου Ναυτιλίας, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, στον Πειραιά.

Στη 01:25 κουκουλοφόροι προκάλεσαν φθορές σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης σε πρόσοψη σούπερ μάρκετ στη συμβολή των οδών Δράμας και Βλαχάκου και 5 λεπτά

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!