Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Κάνουμε τον κόσμο μωβ! Παγκόσμια Ημέρα για τον Γυναικολογικό Καρκίνο.
[Ελεύθερος Τύπος]: Κάνουμε τον κόσμο μωβ! Παγκόσμια Ημέρα για τον Γυναικολογικό Καρκίνο.

[Ελεύθερος Τύπος]: Κάνουμε τον κόσμο μωβ! Παγκόσμια Ημέρα για τον Γυναικολογικό Καρκίνο.

Η Παγκόσμια Ημέρα για τον Γυναικολογικό Καρκίνο (20 Σεπτεμβρίου) έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση για τους γυναικολογικούς καρκίνους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διαδικτυακή εκστρατεία σε χρώμα μωβ

Οι φετινές δράσεις έχουν προσαρμοστεί στο πρότυπο της κοινωνικής αποστασιοποίησης και της δημόσιας ασφάλειας εξαιτίας της πανδημίας της νόσου COVID-19 στις χώρες που συμμετέχουν. Αντί για τις αθλητικές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν για να προωθήσουν την αντίστοιχη περσινή εκστρατεία, φέτος οι περισσότερες δράσεις θα γίνουν διαδικτυακά.

Χείλη, νύχια και ρούχα σε μωβ αποχρώσεις

«Εστιάζουμε στην υποστήριξη μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το μωβ είναι το χρώμα της κορδέλας του γυναικολογικού καρκίνου. Ενθαρρύνουμε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να συμμετέχουν στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης σχετικά με τους γυναικολογικούς καρκίνους και την υποστήριξη των ασθενών φορώντας κάτι μωβ ή χρωματίζοντας τα χείλη ή τα νύχια τους μωβ. Έπειτα, πρέπει να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους με το hashtag #GoForPurple στο Facebook, το Instagram ή το Twitter», εξηγεί ο Δρ. Murat Gultekin, Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Συλλόγων Ασθενών με Γυναικολογικό Καρκίνο (ENGAGe).

Δραστηριότητες ευαισθητοποίησης στην Ελλάδα.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών και η ομάδα Γυναικολογικού Καρκίνου «Εριφύλη» Κ.Ε.Φ.Ι., υποστηρίζουν την Παγκόσμια Ημέρα και μας καλούν να συμμετάσχουμε στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης «Κάνε τον κόσμο μωβ!» ανεβάζοντας στα social media φωτογραφίες όπου φοράμε κάτι μωβ, με τα hashtag #WorldGODay, #GoForPurple, #GoForCheckup.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!