Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Εισαγγελία Θεσσαλονίκης: Προκαταρκτική εξέταση για τα πεταμένα στρώματα από ΜΕΘ στον Γαλλικό ποταμό
[Ελεύθερος Τύπος]: Εισαγγελία Θεσσαλονίκης: Προκαταρκτική εξέταση για τα πεταμένα στρώματα από ΜΕΘ στον Γαλλικό ποταμό

[Ελεύθερος Τύπος]: Εισαγγελία Θεσσαλονίκης: Προκαταρκτική εξέταση για τα πεταμένα στρώματα από ΜΕΘ στον Γαλλικό ποταμό

ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Στρώματα από τη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, η οποία πρόσφατα ανακαινίστηκε, βρέθηκαν πεταμένα στην προστατευόμενη περιοχή του Γαλλικού ποταμού Θεσσαλονίκης!

Εντοπίστηκαν από το προσωπικό φύλαξης του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θερμαϊκού Κόλπου, το οποίο κάλεσε την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για αυτοψία.

Παράλληλα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, έδωσε εντολή να διεξαχθεί προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να ερευνηθεί η υπόθεση.

Oπως έγινε γνωστό, πρόκειται για περίπου 40 στρώματα, τα οποία εντοπίστηκαν πριν από τρεις εβδομάδες και φέρεται να μην εγκυμονούν κινδύνους για τη δημόσια υγεία.

Ο εκπρόσωπος της ομάδας «Εχεδώρου Φύσις», Γιώργος Κωνσταντινίδης, δεν απέκλεισε την πιθανότητα κάποιοι να έκλεψαν τα στρώματα και να τα απέρριψαν αλλού…

Την καθαριότητα του χώρου στο Δέλτα έχει αναλάβει ο αρμόδιος δήμος, τα φορτηγά του οποίου επιχείρησαν να απομακρύνουν τα στρώματα αλλά… βούλιαξαν στη λάσπη. Επομένως, περιμένουν τη βελτίωση του καιρού προκειμένου να επιχειρήσουν ξανά.

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!