Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Υπόθεση Καλογρίτσα: Σε δεινή θέση Παππάς και ΣΥΡΙΖΑ – Πληροφορίες και για νέες αποκαλύψεις
[Ελεύθερος Τύπος]: Υπόθεση Καλογρίτσα: Σε δεινή θέση Παππάς και ΣΥΡΙΖΑ – Πληροφορίες και για νέες αποκαλύψεις

[Ελεύθερος Τύπος]: Υπόθεση Καλογρίτσα: Σε δεινή θέση Παππάς και ΣΥΡΙΖΑ – Πληροφορίες και για νέες αποκαλύψεις

ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

ΚΑΤΙ περισσότερο από μια δοκιμασία για τον Ν. Παππά εκτιμάται ότι θα είναι η συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής για το «ΣΥΡΙΖΑ Channel», τα βοσκοτόπια και τα 3.000.000 ευρώ της CCC.

Μεθαύριο το πρωί στις 9.00 ξεκινά στη Βουλή η συζήτηση και η ψήφιση της πρότασης της Ν.Δ. για τη συγκρότηση Προανακριτικής, με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία που σχηματίστηκε μετά τις καταγγελίες και τη μήνυση του Χρ. Καλογρίτσα. Οσοι έχουν πρόσβαση στα στοιχεία ή γνωρίζουν περισσότερα απ’ όσα έχουν γίνει γνωστά (πέραν των email και των καταθέσεων του Χρ. Καλογρίτσα για White House-White Porscha κ.λπ.), αντιλαμβάνονται ότι δεν τίθενται υπό έρευνα μόνο οι τυχόν ποινικές ευθύνες του κατονομαζόμενου Ν. Παππά. Μαζί, όπως έλεγε στέλεχος της εσωκομματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ, ερευνάται και η καρδιά του συστήματος εξουσίας του κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ καθόλου τυχαίο υπ’ αυτήν την έννοια ότι ο Α. Τσίπρας με την πρότασή του για «πολιτικό μορατόριουμ» επεδίωξε ουσιαστικά, όπως υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές, να μη γίνουν η μεθαυριανή συζήτηση και η ψηφοφορία. Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι ανασύρθηκε -όχι με πρωτοβουλία της Κουμουνδούρου- μια τοποθέτηση του Ε. Τσακαλώτου τον Αύγουστο του 2017 στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ. Στο ηχητικό της παρέμβασης του Ε. Τσακαλώτου, που ακούστηκε στον Ρ/Σ «Παραπολιτικά», ο τότε υπουργός Οικονομικών ακούγεται να μιλά για τα «τρία θανάσιμα αμαρτήματα» του ΣΥΡΙΖΑ: 1.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!