Κυριακή, 9 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: Τι είπαν μεταξύ τους οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι στην κηδεία- Ειδικοί «διάβασαν» τα χείλη τους
[Ελεύθερος Τύπος]: Τι είπαν μεταξύ τους οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι στην κηδεία- Ειδικοί «διάβασαν» τα χείλη τους

[Ελεύθερος Τύπος]: Τι είπαν μεταξύ τους οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι στην κηδεία- Ειδικοί «διάβασαν» τα χείλη τους

Ειδικοί που «διαβάζουν» τα χείλη αποκωδικοποίησαν τα όσα είπαν μεταξύ τους οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου το Σάββατο.

Παρά τις τεταμένες σχέσεις τους και το γεγονός ότι ο Ουίλιαμ είχε ζητήσει να μην περπατήσει δίπλα στον Χάρι κατά την διάρκεια της πομπής, οι δύο πρίγκιπες είχαν μια ολιγόλεπτη φιλική συζήτηση μετά το πέρας της τελετής, που μεταδόθηκε σε όλο της το μεγαλείο και με κάθε λεπτομέρεια από τα διεθνή μέσα.

Αργότερα, οι Ουίλιαμ και Χάρι φαίνεται πως πέρασαν μερικές ώρες, κεκλεισμένων των θυρών, μαζί με τον πατέρα τους, πρίγκιπα Φίλιππο.

Οι αναλυτές που παρακολούθησαν την συνομιλία των δύο αδερφών μετά την κηδεία, πιστεύουν πως η συζήτησή τους ξεκίνησε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να λέει στον αδερφό του, αναφερόμενος στην τελετή: «Ναι, ήταν σπουδαία, έτσι δεν είναι;», με τον πρίγκιπα Χάρι να του απαντά: «Ήταν όπως θα ήθελε κι αυτός να είναι».

Λίγο αργότερα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παρατηρήθηκε να λέει ξανά: «Πανέμορφη τελετή…ειδικά η μουσική».

Όπως όλα δείχνουν, τα δύο αδέρφια μπόρεσαν να βάλουν λίγο «νερό στο κρασί τους» και να συμφιλιωθούν, έστω και προσωρινά, ενωμένοι από το κοινό χρέος της απότισης φόρου τιμής στον εκλιπόντα παππού τους.

Κανείς δε γνωρίζει, βέβαια, αν η ανακωχή τους είναι προσωρινή, καθώς κανείς τους δεν κρύβει πως τα τελευταία χρόνια η σχέση τους έχει δοκιμαστεί πολλές φορές και οι ίδιοι έχουν προτιμήσει να κρατήσουν μεταξύ τους αποστάσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!