Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: ΗΠΑ: Εστιάτορας προσφέρει δουλειά σε…. διαρρήκτη που εισέβαλε στο εστιατόριό του
[Ελεύθερος Τύπος]: ΗΠΑ: Εστιάτορας προσφέρει δουλειά σε…. διαρρήκτη που εισέβαλε στο εστιατόριό του

[Ελεύθερος Τύπος]: ΗΠΑ: Εστιάτορας προσφέρει δουλειά σε…. διαρρήκτη που εισέβαλε στο εστιατόριό του

Η διάρρηξη σε εστιατόριο της Τζόρτζια των ΗΠΑ πήρε απρόσμενη τροπή, όταν ο εστιάτορας, αντί να καλέσει την αστυνομία, προσέφερε…δουλειά στον διαρρήκτη!

«Χωρίς αστυνομία και χωρίς ερωτήσεις: Ας καθίσουμε μαζί και ας συζητήσουμε για το πώς μπορούμε να σε βάλουμε στον σωστό δρόμο», έγραψε ο εστιάτορας Καρλ Γουάλας σε ανάρτησή του στο Facebook, στην οποία είχε συμπεριλάβει μια φωτογραφία της σπασμένης εισόδου του εστιατορίου του.

Εδώ και 8 χρόνια, ο Γουάλας διευθύνει το εστιατόριο «Diablo’s Southwest Grill», στην πόλη Ογκούστα της Τζόρτζια.

Ο εστιάτορας δήλωσε πως το Σάββατο, γύρω στις 4 η ώρα τα ξημερώματα, κάποιος διέρρηξε το εστιατόριό του, έκλεψε το ταμείο και ετοιμαζόταν να διαφύγει, όταν ήχησε ο συναγερμός του εστιατορίου.

Ο Γουάλας εξήγησε, μιλώντας στο CNN, πως η αρχική του αντίδραση ήταν ο «θυμός» και η «αναστάτωση», αλλά πως, στη συνέχεια, ένιωσε να λυπάται τον διαρρήκτη.

«Λυπάσαι όταν σκέφτεσαι ότι επέλεξαν αυτό τον δρόμο στη ζωή. Σκέφτεσαι επίσης σε πόσους κινδύνους εκθέτουν τέτοια άτομα τον εαυτό τους, κάθε φορά που εκτελούν μια διάρρηξη».

Ο Γουάλας λέει πως πιστεύει ότι το ίδιο άτομο κρύβεται πίσω από την διάρρηξη δύο ακόμη καταστημάτων στην περιοχή, καθώς οι ιδιοκτήτες τους του είπαν ότι το υλικό από τις δικές τους κάμερες ασφαλείας ταιριάζει με το υλικό από τις δικές του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!