Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: ΗΠΑ-Εκλογές: «Ο Φάουτσι θα έπρεπε να αποκεφαλιστεί» έγραψε στο Twitter ο πρώην υπεύθυνος χάραξης πολιτικής του Λευκού Οίκου
[Ελεύθερος Τύπος]: ΗΠΑ-Εκλογές: «Ο Φάουτσι θα έπρεπε να αποκεφαλιστεί» έγραψε στο Twitter ο πρώην υπεύθυνος χάραξης πολιτικής του Λευκού Οίκου

[Ελεύθερος Τύπος]: ΗΠΑ-Εκλογές: «Ο Φάουτσι θα έπρεπε να αποκεφαλιστεί» έγραψε στο Twitter ο πρώην υπεύθυνος χάραξης πολιτικής του Λευκού Οίκου

Ο λογαριασμός του Στιβ Μπάνον στο Twitter καταργήθηκε, έπειτα από την δημοσίευση εμπρηστικού βίντεο στο οποίο ο ίδιος έλεγε ότι ο κυβερνητικός γιατρός Φάουτσι και ο διευθυντής του FBI, Christopher Wray, θα έπρεπε να αποκεφαλιστούν.

Στο εν λόγω βίντεο, που αναρτήθηκε χθες το πρωί, ο Μπάνον ισχυριζόταν ψευδώς ότι ο Τραμπ είχε ήδη νικήσει τις εκλογές, παρότι το αποτέλεσμα παραμένει μη τελικό και αμφίρροπο, και παρακινούσε τον Τραμπ να απολύσει τόσο τον Φάουτσι, όσο και τον Wray.

Στην συνέχεια, ο Μπάνον επεσήμανε πως ο ίδιος θα πήγαινε την υπόθεση ακόμα πιο μακριά: «Θα κάρφωνα τα κεφάλια τους σε δόρατα. Μάλιστα. Θα τα έβαζα σε δυο γωνιές του Λευκού Οίκου ως προειδοποίηση για τους ομοσπονδιακούς γραφειοκράτες. Ή ακολουθείς το πρόγραμμα, ή φεύγεις».

Το βίντεο αναρτήθηκε επίσης στο YouTube και στο Facebook, με τις εφαρμογές να το κατεβάζουν επικαλούμενες παραβίαση των κανονισμών τους σχετικά με το περιεχόμενο που προτρέπει σε βία.

Το βίντεο αποτελούσε μέρος των διαδικτυακών εκπομπών του Μπάνον στα social media, οι οποίες γενικά φέρουν τον τίτλο «Δωμάτιο πολέμου: Η πανδημία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπάνον δεν είναι ο μόνος υποστηρικτής του Τραμπ που αυτές τις μέρες κατέφυγε στη χρήση μιλιταριστικής και βίαιης ρητορικής για να στηρίξει τους αβάσιμους ισχυρισμούς του Τραμπ περί νίκης στις εκλογές και να καταδικάσει τους πολιτικούς του αντιπάλους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!