Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: ΗΠΑ: Drone που μετέφερε σεξουαλικό βοήθημα εμφανίστηκε σε εκδήλωση υποψηφίου δημάρχου [βίντεο]
[Ελεύθερος Τύπος]: ΗΠΑ: Drone που μετέφερε σεξουαλικό βοήθημα εμφανίστηκε σε εκδήλωση υποψηφίου δημάρχου [βίντεο]

[Ελεύθερος Τύπος]: ΗΠΑ: Drone που μετέφερε σεξουαλικό βοήθημα εμφανίστηκε σε εκδήλωση υποψηφίου δημάρχου [βίντεο]

Η προεκλογική συγκέντρωση ενός υποψήφιου δημάρχου διαταράχθηκε από την εμφάνιση ενός drone, στο οποίο κάποιος είχε προσαρτήσει ένα σεξουαλικό βοήθημα.

Το συμβάν έλαβε χώρα στην Αλμπουκέρκη του Νέου Μεξικό, στις ΗΠΑ.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλμπουκέρκης, Μανουέλ Γκονζάλες είχε υπάρξει στο παρελθόν Σερίφης της κομητείας Μπερναλίλο, επίσης στο Νέο Μεξικό.

Την Τετάρτη, κι ενώ ο Γκονζάλες βρισκόταν επί σκηνής, παραθέτοντας τις προεκλογικές του δεσμεύσεις στο κοινό του, το drone εμφανίστηκε πίσω από κάτι θάμνους και ξεκίνησε να κινείται απειλητικά προς τον υποψήφιο.

Δύο άνδρες από το κοινό όρμηξαν, τότε, για να πιάσουν το drone. Ο ένας άνδρας, ο οποίος επρόκειτο για τον ιδιοκτήτη του χώρου της εκδήλωσης, κατάφερε πράγματι να το ακινητοποιήσει. Ο άλλος, ένας 20χρονος ονόματι Κίλαν Ντρέιερ, απέτυχε κι έστρεψε τελικά την προσοχή του στον Γκονζάλες, απειλώντας τον με τη γροθιά του και αποκαλώντας τον «τύραννο».

Ο Ντρέιερ απομακρύνθηκε από την εκδήλωση, όταν η γροθιά του βρήκε το χέρι του Γκονζάλες. Οι δυνάμεις της αστυνομίας που συνέλαβαν τον άνδρα ανακοίνωσαν ότι του έχουν πλέον απαγγελθεί κατηγορίες για βιαιοπραγία και αντίσταση κατά της αρχής. Ο ίδιος ισχυρίστηκε, αργότερα, ότι αυτό που τον είχε εξοργίσει ήταν η απάντηση του Γκονζάλες σε μια ερώτηση που του είχε υποβάλει ο 20χρονος.

Ο υποψήφιος δήμαρχος σχολίασε ότι ο Ντρέιερ δεν ήταν μόνος του στην συγκέντρωση, αλλά συνοδευόταν και από άλλους ταραξίες φίλους του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!