Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: Ινδία: 4 άνδρες βίασαν και σκότωσαν ένα 9χρονο κορίτσι
[Ελεύθερος Τύπος]: Ινδία: 4 άνδρες βίασαν και σκότωσαν ένα 9χρονο κορίτσι

[Ελεύθερος Τύπος]: Ινδία: 4 άνδρες βίασαν και σκότωσαν ένα 9χρονο κορίτσι

Ινδία: Τέσσερις άνδρες διώκονται για τον βιασμό και τη δολοφονία ενός εννιάχρονου κοριτσιού στο Νέο Δελχί, σ’ ένα έγκλημα που σόκαρε και προκάλεσε οργή στην τοπική κοινότητα.

Οι άνδρες αντιμετωπίζουν πολλαπλές κατηγορίες, για βιασμό, δολοφονία, καταστροφή αποδεικτικών στοιχείων και άλλα. Εάν κριθούν ένοχοι, είναι πιθανόν να τιμωρηθούν με τη θανατική ποινή.

Το έγκλημα έλαβε χώρα την 1η του Αυγούστου. Το κορίτσι είχε πάει να φέρει νερό από πηγή κοντά σε ένα ινδουιστικό κρεματόριο, σε προάστιο της ινδικής πρωτεύουσας. Λίγη ώρα μετά, ο ιερέας του κρεματορίου κάλεσε την μητέρα του παιδιού, σύμφωνα με την κατάθεση της ίδιας, ισχυριζόμενος ότι το παιδί της είχε πάθει ηλεκτροπληξία.

Ο ιερέας και άλλοι 3 υπάλληλοι του κρεματορίου κατάφεραν, στη συνέχεια, να πείσουν την μητέρα του θύματος να προχωρήσει σε αποτέφρωση του σώματος του νεκρού παιδιού. Οι άνδρες επέμεναν ότι η ανάμιξη της αστυνομίας θα «δημιουργούσε μπελάδες» και ότι οι γιατροί που θα πραγματοποιούσαν αυτοψία θα πούλαγαν τα όργανα του κοριτσιού στην μαύρη αγορά.

Η αποτέφρωση πραγματοποιήθηκε, τελικά, παρουσία και των δυο γονιών του κοριτσιού, ώσπου διακόπηκε από ορισμένους συγχωριανούς τους, που απέσυραν τα λείψανα του κοριτσιού από τη φωτιά. Λίγες ώρες αργότερα, ωστόσο, στο χωριό του κοριτσιού ξέσπασε αναταραχή, με τους κατοίκους να ζητούν δικαιοσύνη και να αιτούνται τη σύλληψη του ιερέα και των τριών φερόμενων ως συνεργών του για το βιασμό και τη δολοφονία της 9χρονης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!