Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Ηλιούπολη: Ραγδαίες εξελίξεις μετά την αποκάλυψη για την 9χρονη κόρη του
[Ελεύθερος Τύπος]: Ηλιούπολη: Ραγδαίες εξελίξεις μετά την αποκάλυψη για την 9χρονη κόρη του

[Ελεύθερος Τύπος]: Ηλιούπολη: Ραγδαίες εξελίξεις μετά την αποκάλυψη για την 9χρονη κόρη του

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ

Ηλιούπολη: Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση της 19χρονης, που όπως καταγγέλλει εκδιδόταν παρά τη θέλησή της και βιαζόταν από τον 39χρονο αστυνομικό στο σπίτι – κολαστήριο.
Ακόμη ένα σοκ προκαλείται από την ανακοίνωση που εξέδωσε η δικηγόρος Ελισάβετ Τσέρτου, που εκπροσωπεί τη μητέρα της 9χρονης κόρης του αστυνομικού, η οποία ζούσε και αυτή στο ίδιο σπίτι με τον 39χρονο και άρα είναι πιθανό να ήταν μάρτυρας, έστω σε μερικά από τα αποτρόπαια εγκλήματα για τα οποία κατηγορείται!

«Η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού ήταν το πρωταρχικό του θύμα, την οποία απειλούσε και είχε βιαιοπραγήσει στο παρελθόν ώστε να την απομακρύνει από το ανήλικο τέκνο της και να έχει την αποκλειστική επιμέλεια. Η μητέρα ουδέποτε τόλμησε να διεκδικήσει την επιμέλεια έως σήμερα, καθόσον ήταν υπό καθεστώς απειλών και τρόμου. Ηξερε ότι ο αστυνομικός μπορεί να υλοποιήσει τις απειλές του», αναφέρει η δικηγόρος. Προσθέτει, μάλιστα, πως η γυναίκα θα διεκδικήσει την επιμέλεια της 9χρονης κόρης της, αφού ήδη έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

O ίδιος ο αστυνομικός πάντως, στην προανακριτική του απολογία, έχει αρνηθεί τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως η 19χρονη εκδιδόταν με τη θέλησή της και ο ίδιος της ζητούσε να σταματήσει, ενώ δεν παραλείπει να στρέψει τα βέλη του κατά του φερόμενου θύματος: «Με κατηγορεί εκδικητικά και έχει πει ψέματα γιατί εγώ της ζήτησα να σταματήσει τη δουλειά και να χωρίσουμε και δεν δέχθηκα αυτή να εξακολουθεί να εκδίδεται και να γυρίζει ταινίες», υποστήριξε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!